Medewerker bediening horeca
Hotel-Restaurant Duinzicht
Ouddorp, NL
11 dagen geleden
source : Joof.nl

Beleef je plezier in het verlenen van eengastgerichte service? Ben jij dé persoon als het gaat omgastvrijheid? Wanneer je plezier beleeft in de functie vangastheer / gastvrouw, lees dan zeker verder! Wij zoeken eenenthousiaste en gastvrije bedieningsmedewerker met een flexibeleinstelling als het gaat om onregelmatige werktijden.

Jij bent depersoon als het gaat om gastvrijheid! Je beleeft plezier in hetverlenen van gastgerichte service om zorg te dragen voor tevredengasten.

De functie Je beleeft plezier in het verlenen vangastgerichte service op niveau, om zorg te dragen voor tevredengasten Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak isafspraak Naast het ontvangen van gasten zorg je voor het placeren,bedienen en adviseren Je zorgt voor de juiste mise en place, neemtbestellingen op en alle bijbehorende werkzaamheden Je zultdagelijks de afdeling bediening operationeel aansturen, terwijl jezelf op de vloer mee werkt Het inwerken van nieuwe medewerkers enkwaliteit bewaken zijn een van je taken Jij bent hét aanspreekpuntvoor vragen vanuit het bedienend personeel en de gasten Wat wijvragen Gastgerichte DNA! Proactieve houding Inlevingsvermogen Goedecommunicatieve en sociale vaardigheden Gemotiveerd & flexibelWat wij bieden Flexibele werkdagen en werktijden Prettige werksfeermet enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling trainingen encursussen Een afwisselende baan Speciaal medewerkerstarief voorjouw nachtjes Fletcher Hotels! Aantrekkelijk salaris Ben jij deaangewezen persoon die onze gasten een glimlach geeft en bezorgt?

Twijfel niet, en gebruik onderstaande button om direct tesolliciteren. Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Kijk danop

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier