Service- en onderhoudsmonteur
Positon
Den Bosch
4 dagen geleden

Service- en onderhoudsmonteur

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de pompentechniek, regio Den Bosch, zijn wij op zoek naar een : Service- en onderhoudsmonteur.

Uw werkzaamheden :

Voor onze afdeling Service- en Onderhoud zijn wij op zoek naar een service- en 0nderhoudsmonteur op het gebied van pompinstallaties.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan met name schoon-en afvalwater installaties in Zuid Nederland.

De werkzaamheden zijn gebaseerd op zowel elektrisch als op werktuigbouwkundig gebied. In deze functie beschik je over een eigen volledig ingerichte servicewagen.

Uw profiel :

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met (v)mbo opleiding richting werktuigbouw (met affiniteit met elektrotechniek) of elektrotechniek of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit.

U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. U beheerst de Nederlandse taal.

U bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA diploma. Verder bent u bereid tot het draaien van 24 / 7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wat bieden wij

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail : info positon.nl.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier