Pedagogisch Medewerker | BSO Kiekus
smallsteps kinderopvang
Stadskanaal
3 dagen geleden

Over de locatie

Ben jij graaf actief, creatief en vind je het tof om samen uitdagende activiteiten te bedenken? Dan is de buitenschoolse opvang, Kiekus, wat voor jou! Kinderen kunnen hier niet alleen ná school bij ons terecht, maar ook voor school! Wij zorgen ervoor dat het kind op tijd in het klaslokaal zit.

Bij onze buitenschoolse opvang werken wij met 5 verticale groepen van 4-13 jaar. Wij bedenken uitdagende binnen- en buitenactiviteiten passend bij de interesses van de kinderen.

Wij bieden als team een gezellige, vertrouwde en uitdagende omgeving. Spreekt dit jou ook aan? Kom dan ons leuke team versterken!

Kom je met het ov? Het station is vlakbij! Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren.

Je kunt natuurlijk ook lekker op de fiets komen en genieten van de omgeving!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier