Senior Engineer , MaastrichtAirport
ENGIE Services US
Maastricht-Airport , Limburg, Netherlands
2 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Senior Engineer bij ENGIE Services ben je verantwoordelijk voor het volledige ontwerp van brandmeld- en ontruimingsinstallaties bij zowel utilitaire als industriële projecten.

 • Binnen deze complexe omgeving werk je aan een grote verscheidenheid van opdrachten waarbij je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit;
 • Het engineeren een complete brandmeld- en ontruimingsinstallatie van concepten tot aan de uitwerking en uitvoering;
 • Het vertalen van de wensen van de (interne) klant naar concrete ontwerpen.

  Bij jouw projecten werk je samen met andere tekenaars, BIM Modelleurs en collega engineers.

  Ten slotte ben jij een échte samenwerker met interne en externe klanten. Dit alles draagt bij aan het beste eindproduct.

  Kennis van alle disciplines (multi projecten) i.v.m. coördinaties.

  Zorg dragen dat jouw ontwerpteam een definitief ontwerp maakt dat voldoet aan deze wensen en eisen. Waarbij je een scherp oog voor duurzaamheid, uitvoerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, maar ook voor de kosten hebt.

  FUNCTIE-EISEN

  Onze nieuwe collega ben jij! Want jij bent communicatief vaardig, je hebt een dikke huid, bent flexibel en staat stevig in je schoenen, jij moet het werk van je collega beoordelen.

  Je vindt het leuk om een oplossing te bedenken voor complexe uitdagingen. Zeker omdat je enerzijds bezig bent met kwaliteitsnormen en anderzijds te maken hebt met een budget.

  HBO kennis-denk niveau

  Projecteringsdeskundige brandmelding installaties

  Projecteringsdeskundige ontruiming installaties

  Kennis van kostprijs calculaties is een pre

  Je bent instaat om buiten bestaande oplossingen, nieuwe oplossingen te bedenken

  Je bent instaat om snel over te schakelen binnen de verschillende projecten op detail niveau

  WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Petra van Dommelen via petra.

  van.dommelen engie.com of telefonisch op 06 226 671 67.

  Engineers

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier