Leraar Frans
IRIS CVO
Heemstede, NL
6 dagen geleden

Omschrijving

Er ontstaat een vacature van 8 tot 10 lesuren, 0,3333 - 0,4167 fte omdat onze collega met pensioen gaat. We zoeken voor onze leerlingen een enthousiaste ervaren 2e graads leraar Frans.

Je gaat voornamelijk lesgeven aan de onderbouw mavo en havo. Als je in opleiding wil of bent voor 1e graads leraar Frans is er ook een bovenbouwklas beschikbaar.

De collega die wij zoeken :

 • is communicatief vaardig;
 • is bereid tot samenwerken in teamverband en sectieverband;
 • heeft een positief opbouwende houding ten aanzien van leerlingen;
 • is betrokken bij het welzijn van leerlingen en in staat een band met hen op te bouwen;
 • Functie-eisen

  Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen.

  U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

  Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling.

  Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid .

  Arbeidsvoorwaarden

  Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden.

  Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden.

  Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

  U heeft affiniteit met digitale lesmethodes. Op het havo en vwo wordt de iPad niet als doel, maar wel als hulpmiddel bij leren gezien.

  We zoeken collega's die het leuk vinden een goede balans te vinden tussen analoge en digitale lesmethodes en -materialen in de klas.

  We werken vanuit de basisprincipes van Building Learning Power en zoeken collega's die deze manier van kijken naar leren willen en kunnen versterken.

  We vragen de bereidheid om een actieve bijdrage te leveren aan het vormgeven van deze kijk op leren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier