Inpak medewerkers productie Nijkerk
Startpeople
Nijkerk, NL
15 uur geleden

Over de functie

Wij zijn op zoek naar productie medewerkers in de Food industrie! Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoeken wij per direct productiemedewerkers voor het inpakken van o.

a. satésaus. Een flexibele baan!

Als inpakmedewerker sta je aan de productielijn en ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de lijn en het correct inpakken van de producten.

Functie eisen

Je hebt een flexibele instelling, goede werkhouding en bent fulltime beschikbaar. Ervaring in de productie is een pre!

Over het bedrijf

 • Intertaste Nijkerk produceert sauzen; sate, ketjap, sambal, etc. Van de grondstoffen in het magazijn, tot het afwegen en koken van de sauzen tot het verpakken en verzenden;
 • alles doet Intertaste zelf!

  Al 120 jaar reist Euroma de wereld over, op zoek naar heerlijke en hoogwaardige kruiden en specerijen. Vanuit die rijke historie bieden we smaakoplossingen aan toonaangevende spelers in de internationale food business.

  Het laatste decennium is Euroma enorm gegroeid. De omzet heeft een vlucht genomen en ook het eigen Euromamerk wint aan populariteit in de dagelijkse keuken.

  Dit ondernemerschap laat zich ook zien in de overname van Intertaste en de totstandkoming van de nieuwe state-of-the-art locatie in Zwolle.

  Een top 3-positie in de Europese markt van kruiden en specerijen. Maar bovenal de beste en meest innovatieve producten leveren aan vooraanstaande internationale food partners.

  Dat is waar Euroma zich hard voor maakt. De overname van Intertaste is een kenmerkende zet binnen die strategie. In deze video schetst CEO Robert Hoogstra in vogelvlucht hoe de droom van Euroma ontstond.

  Wat we bieden

  Wat wij jou bieden is een goed marktconform salaris van €11,19 bruto per uur wat valt in schaal 1 trede 0 van de Intertaste CAO.

  Je komt te werken in een flexibele leuke baan in de productie. Je bouwt vakantiedagen op en krijgt 8,33% vakantiegeld. Daarnaast heb je toegang tot online trainingen en uitzicht op een langer dienstverband.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier