Traineeship HR Consultancy
Quoratio Groep
Amstelveen, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Trainee HR Process & Payroll ben je altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er spelen.

Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en je beantwoordt vragen van medewerkers. De Salarisadministrateur van de toekomst denkt mee met procesoptimalisatie en geeft positief kritische feedback binnen organisaties.

Een onmisbare schakel binnen de organisatie. Wij noemen dat HRM 2.0. Jij zorgt ervoor dat salarissen goed en op tijd uitbetaald worden!

We gaan samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Tijdens dit traineeship krijg je de kans om bij verschillende organisaties ervaring op te doen.

Op deze manier ga jij je zo breed mogelijk ontwikkelen waardoor je kan uitgroeien tot volwaardig consultant van de Quoratio Groep.

Jij richt je binnen het Traineeship HR Consultancy op de toekomst van arbeid en beloning. Dit begint met kennis en ervaring opdoen binnen het vakgebied salarisadministratie en de daarbij behorende processen.

Met deze kennis en ervaring geef je advies en breng je opdrachtgevers in beweging en stimuleer je verandering, want je weet dat dat de enige continue factor is binnen jouw vakgebied.

Naast werkervaring opdoen is jouw ontwikkeling natuurlijk het allerbelangrijkst. Je gaat tijdens jouw traineeship verschillende opleidingen volgen waarmee jij zowel jouw vakinhoudelijke kennis als jouw systeemkennis gaat vergroten. Denk hierbij aan :

 • Loonheffingen, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid
 • Basiskennis Boekhouden
 • LEAN
 • Masterclasses Process Management en Data & Analytics.
 • Hoe ziet zo’n Traineeship er in de praktijk dan uit?

  Je gaat in 1 jaar van de basis naar Junior Consultant. Dat betekent dat je de aangeboden lessen gaat volgen. Daarnaast ga jij direct werken bij 1 van onze opdrachtgevers.

  Omdat wij ervan overtuigd zijn dat leren het snelst gaat door de theorie direct in praktijk toe te passen wordt dit een snel start van je carrière.

  Meestal duurt een opdracht tussen de 6 maanden en een jaar. Daarna ga je naar de volgende opdrachtgever en kom je, naarmate je groeit in jouw expertise, op steeds complexere opdrachten terecht.

  Wat bieden we jou?

  Van ons mag je verwachten dat wij jouw ontwikkeling centraal stellen. Wij gaan voor die lange termijn-relatie waar jij op hebt gewacht.

  Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en we gaan jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

 • Een jaarcontract (traineeship) met de intentie om deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 1-jarig traineeship waarin we jou gaan laten ontwikkelen tot volwaardig consultant;
 • Een bruto startsalaris van €2.350,- met groeiperspectief, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid door jouw eigen Talent Development Manager;
 • Opleidingen en trainingen met erkende certificaten en toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus;
 • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier