Helpende niveau 2 intramuraal op flexibele basis
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
3 dagen geleden

Over deze vacature

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar Helpenden voor onze intramurale locaties in Den Haag. Via HWW zorg Flexwerk kun je werken op de momenten dat het jou uitkomt! We hebben volop diensten in onze Verpleeghuizen en Woonzorgcentra.

Je hebt een contract voor minimaal 3 uur werk per week maar we hebben diensten beschikbaar tot wel 32 uur per week.

Functieomschrijving

Je draagt zorg voor de algemene, hygiënische en persoonlijke verzorging van onze cliënten, je verzorgt eenvoudige wonden en je besteed zorg en extra aandacht aan zieke mensen .

Je geeft uitvoering aan onderdelen van de zorgverlening aan cliënten conform het zorgplan, instructies en aanwijzingen. Je verleent psychosociale zorg, bevordert welzijn en welbevinden, hierbij stimuleer je de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt.

Haagse Wijk- en Woonzorg zorgt ervoor dat een ieder die dat wenst, zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kan blijven voeren.

Het is daarom van belang dat je de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert. Tot slot signaleer je veranderingen in gedrag en functioneren en doet suggesties tot het bijstellen van het zorgplan.

Wij vragen

 • Diploma helpende niveau 2;
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen de ouderenzorg;
 • Je bent zelfstandig, contactueel vaardig, sociaal en hulpvaardig;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je hebt tact, geduld en doorzettingsvermogen;
 • Wij bieden

  Het basissalaris is maximaal € 2.305,18 op basis van 36 uur. Verder bieden wij pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, mogelijkheid mee te doen aan een collectieve zorgverzekering.

  Meer info

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Flexwerk, T 070-3021902. Of solliciteer direct via E : woonzorg hwwzorg.nl.

  Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.

  HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

  Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier