Junior Account Manager SEO in Almere
SalesToppers
Almere, NL
3 dagen geleden

Wil jij ook werken als Junior Accountmanager SEO en meer dan € 5.000,- per maand verdienen bij de marktleider van Zoekmachine Marketing?

Dan is dit de droombaan die je zoekt!

De functie :

Als Junior Accountmanager SEO bezoek je veel nieuwe klanten. Je plant per week een aantal bezoeken in, om zo je target te behalen.

Voorafgaand aan een bezoek verdiep je, je in de betreffende branche van de klant of prospect. Je informeert prospects en klanten over de mogelijkheden van onze seo solutions.

Je verbindt een interessant prijsvoorstel aan je offerte en vergroot zo de kans om een order af te sluiten. Je sluit de order af, tekent het contract met de klant en genereert omzet.

Daarnaast volg je de marktontwikkelingen en signaleert kansen.

De ideale kandidaat :

Je bent een verkoper van nature. Je vindt verkopen leuk, nee dat is te zacht uitgedrukt : je krijgt er een kick van. Maar je weet ook dat verkopen meer vraagt dan een snelle babbel.

Je analytisch vermogen is van groot belang bij het stellen van doelen en tactieken. Als Junior Accountmanager SEO ben je ervan overtuigd dat je hoe goed je ook bent je altijd nog kunt groeien.

Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Als Junior Accountmanager SEO heb je minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in de sales.

Je beschikt over MBO / HBO denk- en werkniveau en hebt een representatief voorkomen. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift is een vereiste.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager SEO!

Een uitdagende sales job als Junior Accountmanager SEO bij een enthousiast team van gedreven seo sales specialisten. Als New Business Hunter geniet je van goede arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto naar keuze en de laatste smartphone.

Naast een goed basissalaris wordt er een geweldig commissieregeling en bonussysteem geboden. The sky is the limit. Daarnaast zijn er voor de Junior Accountmanager SEO veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en in-company trainingen.

Onze coaching en aandacht geven je een succesvolle start in onze business.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier