Buyer Laundry & Cleaning
Action
Noord-Holland, NL
16 dagen geleden

Fulltime 38u)

Een Inkoper bij Action is dagelijks op zoek naar de beste artikelen tegen optimale inkoopcondities. Door jouw scherpe inzichten & klantfocus weet jij een aantrekkelijk assortiment neer te zetten in meer dan 1300 winkels in 7 verschillende landen.

Wat je dagelijks gaat doen

De functie van Inkoper bij Action biedt veel uitdaging en is speciaal voor jou weggelegd als je passie voor Fast Moving Consumer Goods (FMCG) hebt.

Binnen het inkoopteam bepaal jij de beste inkoopstrategie voor het Laundry & Cleaning assortiment binnen de unit FMCG. Kortom : Je bent medeverantwoordelijk voor het assortiment van meer dan 1300 winkels in 7 Europese landen!

Door ons sterk wisselende assortiment met scherpe prijzen ben jij, naast de dagelijkse verantwoordelijkheid voor ons vaste assortiment, steeds op zoek naar nieuwe producten tegen optimale inkoopcondities (continuïteit, prijs, hoeveelheid, kwaliteit).

Dit doe je in samenwerking met diverse internationale leveranciers & producenten. Het leuke aan deze functie is dat zowel het (verder) ontwikkelen van Private Labels als het inkopen van A-

merken bij grote Internationale merkfabrikanten dagelijks onderdeel van je werkzaamheden zijn.

Je bent analytisch, maar hebt ook een hands-on mentaliteit. Je bereid onderhandelingen met (potentiële) leveranciers voor & zorgt samen met de afdeling stockplanning dat jouw artikelen altijd voorradig zijn in onze 5 Distributiecentra.

Daarnaast houdt je de markt en de winkels nauwlettend in de gaten, zo zorg jij ervoor dat Action de laagste prijs kan blijven garanderen in de 7 landen waarin we momenteel actief zijn.

Wat kenmerkt een inkoper bij Action

Een Inkoper bij Action is commercieel, voelt zich thuis in een dynamische omgeving en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast ben je assertief en maak je je hard voor hetgeen je wilt bereiken.

En verder :

 • Afgeronde HBO opleiding (bijv. commerciële economie, IBMS, Logistiek en Economie etc.);
 • Een sterke handelsgeest en 3-5 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Analytisch sterk en de skills om verkoopdata vertalen naar (nieuwe) producten en de winkelvloer;
 • Affiniteit met de FMCG; specifiek Laundry & Cleaning
 • Voelt zich thuis in een internationale omgeving en is de Engelse taal meester
 • Dit bieden wij jou als inkoper bij Action

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action
 • Bonusregeling op basis van prestatie
 • Collectieve korting op zorgverzekering
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Persoonlijke groei

  We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling.

  De verwachting is dat het Laundry & Cleaning assortiment verder zal uitbreiden, wat deze functie extra uitdagend maakt!

  De expansie van Action brengt uitdagingen met zich mee qua processen, de inkoop van steeds grotere partijen goederen & verdere internationalisering van ons bedrijf.

  Daarnaast is de verwachting dat het Laundry & Cleaning assortiment verder zal uitbreiden, wat deze functie extra uitdagend maakt.

  Je kunt met een ondernemende instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Buying afdeling en met de juiste drive verder ontwikkelen binnen Action.

  Vragen ?

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Renske Peeters (Recruiter) te bereiken via renske.peeters action.

  nl. (Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier).

  Ben jij toe aan een commerciële uitdaging in de retail en wil jij meebouwen aan de toekomst van de snelst groeiende discounter van Europa? Solliciteer dan nu!

  While we appreciate the offer of assistance, unfortunately Action does not accept unsolicited resumes from search firms.

  All resumes submitted by search firms to any employee at Action via-email, the Internet or directly without a valid written search agreement will be deemed the sole property of Action, and no fee will be paid in the event the candidate is hired by Action.

  Interested in becoming a supplier to Action, send an email to .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier