Eén keer paar maand samen aan de wandel! (Klaverkoning 2)
Siza
Arnhem, Netherlands
13 dagen geleden

Hallo, ik ben René en woon op Klaverkoning 2 ('s Koonings Jaght) en ik zoek een vrijwilliger!

Ik ben 45 jaar en heb een matige ernstige verstandelijke beperking. Ik vind het leuk om te wandelen, zwemmen, schommelen, puzzelen, met een speeltje op de zitzak, op de bank of op mijn kamer te zitten / liggen.

Ik kan zelf keuzes maken op het gebied van eten en drinken, ik kan duidelijk aangeven wat ik. Dit doe ik vooral met gebaren, zo probeer ik mijzelf duidelijk te maken.

Gebaren die ik gebruik : aanwijzen, aanraken, ergens heen wijzen. Ik geef ook duidelijk aan wat ik leuk vind door enthousiaste geluiden te maken.

En als ik echt iets niet wil dan doet ik het gewoon niet. Ik geniet ervan als ik 1-op-1 met iemand een activiteit kan doen.

Voornamelijk samen wandelen, zwemmen en een patatje eten bij de snackbar valt hier onder. Ook andere activiteiten kunnen in overleg met de begeleiders gedaan worden.

Het is leuk om mijn vrijwilliger te zijn omdat ik het leuk vind om activiteiten te ondernemen, en hier plezier in beleef.

Je krijgt er een gezellige middag en veel waardering voor terug. Met 1x per maand op een vrijdag zou ik al heel blij zijn!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier