Oncologieverpleegkundige
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
5 dagen geleden

Functie-inhoud

Elke dag wéér til jij de zorg naar een nóg hoger niveau en haal je het beste uit jezelf en jouw collega’s. Jij bent ambitieus, en dat moet ook wel, want als regionaal en nationaal verwijscentrum voor diverse kankersoorten gaan wij verder daar waar andere ziekenhuizen stoppen.

Naast de topklinische zorg die jij onze patiënten dagelijks biedt, vind je het vanzelfsprekend om het jouw patiënten en diens naasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Daarom zijn ook psychosociale en palliatieve zorg een belangrijk onderdeel van jouw functie. Verder verwachten we van jou dat je :

 • Actief een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van kwaliteit van zorg binnen het Catharina Kanker Instituut.
 • Graag jouw kennis deelt met collega’s en anderen stimuleert in hun ontwikkeling.
 • Cytostatica en doelgerichte therapie toedient aan de kuurpatiënten.
 • Patiënten en diens naasten informeert en adviseert over in- en extramurale situaties.
 • Deelneemt aan werkgroepen zoals de tumorwerkgroep.
 • Meedenkt met arts-assistenten over de behandeling van onze patiënten.
 • Functie-eisen

  Het Catharina Kanker Instituut loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van Oncologie. Jij past bij ons omdat je van nature nieuwsgierig bent, jezelf graag ontwikkelt en houdt van uitdaging. Uiteraard ben jij ook :

 • Gediplomeerd Verpleegkundige en heb je de specialistische oncologieopleiding (bijna) afgerond.
 • Een echte teamplayer, sta jij met beide benen op de grond, bezit je een fikse dosis. doorzettingsvermogen en ben je empathisch en communicatief sterk.
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Het Catharina Ziekenhuis

  Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie.

  Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.

  500 collega’s. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis reeds 10 jaar tot het selecte gezelschap van Top Employers behoort.

  Catharina Kanker Instituut

  De verpleegafdeling (24 bedden), de dagbehandeling (16 bedden / stoelen) en de afdeling Radiotherapie maken onderdeel uit van het Catharina Kanker Instituut.

  Hier bieden we vanuit een multidisciplinair behandelteam zorg aan zowel oncologie- als hematologiepatiënten, verrichten we interne oncologische behandelingen en bieden we palliatieve zorg.

  Ook bieden we IPIV- behandelingen op de afdeling en hebben we een 24-uurs steunpunt voor onze patiënten.

  De samenwerking tussen beide afdelingen is nauw en kennis en kunde wordt met elkaar gedeeld.

  Ons team bestaat uit oncologen, hematologen, arts-assistenten, psychosociale hulpverleners, diëtisten en (oncologie)verpleegkundigen.

  Met 42 collega’s in een mix van schoolverlater tot ervaren collega hebben we een fijn team! Gastvrijheid, veiligheid en deskundigheid vinden we belangrijk en deze zie, voel en hoor je terug in onze teamcultuur én onze processen.

  Binnen ons team heb jij jouw plekje gauw gevonden! Waar nodig kun je op jouw collega’s rekenen.

  Onze patiënten waarderen onze gastvrijheid met een cijfer 9! Dat houden we natuurlijk graag zo en daarom initiëren we regelmatig projecten ter verbetering van de kwaliteit en ontwikkeling van onze afdeling.

  Ons aanbod

  Een vast contract is bij ons bespreekbaar. De functie is volgens Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50 (max € 3490,00 bruto per maand), op basis van een 36-

  urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.

  Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop, sportschoolabonnement of extra reiskostenvergoeding. Deze regelingen leveren jou een fiscaal voordeel op! Binnen het meerkeuzesysteem kun je bijvoorbeeld ook extra verlofdagen kopen.

  Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Omdat je als Oncologieverpleegkundige nooit uitgeleerd bent Biedt het CKI jou een strategisch opleidingsplan. Hierdoor blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vak.

  De inhoud van de scholing varieert van palliatieve zorg tot teambuilding, ontwikkelingen in ons vakgebied en de nieuwste info over chemokuren.

  Klaar voor de volgende stap? We bieden jou ook doorgroeimogelijkheden! Denk aan het volgen van een opleiding tot Verpleegkundig Consulent of Verpleegkundig Specialist binnen het Catharina Kanker Instituut.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier