HR Medewerker
Vialis B.V.
Houten, NL
3 uur geleden

Vind jij het ook fijn om echt welkom te zijn bij een nieuwe werkgever? Dat je contract in orde is, je telefoon is geregeld en je computer werkt op je eerste werkdag?

Zonder HR support wordt dit proces niet in gang gezet. Uiteraard zijn er meerdere collega’s die hieraan meewerken, maar jij coördineert het geheel.

Waar jouw uitdaging begint :

Veel van onze procedures zijn geautomatiseerd in het HR systeem (AFAS / Profit) maar daarin kunnen we nog vele stappen zetten.

Daar ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren. Jij kijkt kritisch naar de huidige processen en optimaliseert ons systeem om nóg efficiënter te kunnen werken.

Gelukkig doen we niet alles in systemen en ben jij het persoonlijke aanspreekpunt voor al onze medewerkers. Jij weet als geen ander een CAO tekst of arbeidsvoorwaardenregeling te doorgronden en weet leidinggevenden op weg te helpen.

Alles met het doel om onze medewerkers, leidinggevenden en HR-adviseurs zo goed mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen.

Dit doe je door belangrijke deadlines te bewaken en tijdig voor de nodige acties te zorgen. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid geef je op jouw manier invulling aan deze rol en ben jij onze nieuwe onmisbare schakel in het HR team.

Samen met de andere collega’s van het team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende HR werkzaamheden waaronder HR administratie, ziekteverzuim, opleidingen en werving & selectie.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van onze (administratieve) systemen, werkwijze en procedures.

Wat breng jij met je mee?

Los van jouw kennis en kunde is het vooral belangrijk wat je als persoon meebrengt. Wij zoeken een nieuwe collega met goede communicatieve vaardigheden, die een ondersteunde HR-functie ambieert.

Je bent klant- en resultaatgericht en staat bekend om je gestructureerde en nauwkeurige manier van werken. Je bent proactief en ondernemend, je staat stevig in je schoenen, je neemt je verantwoordelijkheid, je hebt doorzettingsvermogen en je brengt een gezonde dosis humor mee.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een ondersteunende HR-functie;
 • Ervaring met Afas (Insite / Profit) is een vereiste;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar.
 • Wij als Vialis bieden jou :

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Een mobiele telefoon en laptop;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds PMT;
 • Winstuitkering;
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden in samenwerking met de VolkerWessels Academy.
 • Wil je meer weten of direct solliciteren?

  Maak een vliegende start en solliciteer direct via het sollicitatieformulier onderaan de pagina!

  Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Arianne de Vries (HR Officer) via 06 50065629. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via bovenstaand telefoonnummer of per mail naar .

  Voor meer informatie over werken bij Vialis, ga dan naar .

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij hebben de intentie om deze functie zonder tussenkomst van een bureau in te vullen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier