Service Monteur Brabant / Zeeland
Alfen
Almere
6 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Over Alfen

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet.

Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst : betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Als Servicemonteur ben jij dagelijks op pad met je eigen bus om storingen en onderhoud te plegen aan de laadpalen. Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die ons team komt versterken in de regio Brabant / Zeeland.

Wat ga jij doen? .

Onze laadpalen staan over heel de wereld, je ziet ze in iedere woonwijk in Nederland terug ook bij jou in de wijk. Aangezien het er de laatste tijd steeds meer en meer zijn geworden, is service en onderhoud dan ook zeer belangrijk zowel voor de klanten als voor de levensduur van het laadpunt.

Als servicemonteur verricht je preventief en correctief onderhoud aan elektronica componenten in laagspanningsinstallaties.

Met je technische kennis weet je de storingen snel en vakkundig op te lossen en ben jij het visitekaartje van Alfen.

Je gaat je naast het preventief en correctief onderhoud bezig houden met :

 • Uitvoeren van metingen, beproevingen en instellen van vermogenselektronica componenten;
 • Technisch controle en rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden zoals inspecties, metingen en geconstateerde afwijkingen
 • Voorraadbewaking van de materialen, onderdelen, documenten en gereedschappen in de bus;
 • Deelnemen aan storingsdiensten, toolbox meetings en uitvoeren van werkplekinspecties op locatie
 • Samen met je collega monteurs, zorg je voor een kwalitatief goed eindproduct. Mocht je er niet uitkomen dat staan onze Technical Support Engineers direct voor je klaar om te overleggen, zodat je daarna zelfstandig de vraagstukken kan oplossen.

  Wat bieden wij jou?

  Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap.

  Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie.

  En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen.

  Hierbij kun je denken aan een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, bowlingavond, wadlopen, etc.

  Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Salaris € 2100,- tot € 2750,- (afhankelijk van kennis en ervaring) conform CAO Metalektro.
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV.
 • Opleidingsmogelijkheden aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen
 • Wat vragen wij van jou?

  Je beschikt over een prettige persoonlijkheid met oog voor details, waarbij samenwerken vanzelfsprekend is. In je cv zien we graag het volgende terug :

 • MBO afgeronde opleiding niveau 2 of 3, bij voorkeur richting Elektrotechniek, met een sterke affiniteit voor techniek in het algemeen.
 • Als jij beschikt over diploma niveau 3 in de richting Mechanische of Installatietechniek nodigen wij je ook uit te reageren.
 • Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie waarbij service en dienstverlening (naast het leveren van kwaliteit) hoog in het vaandel staat.
 • Hebben wij je interesse ?

  Dan horen wij graag van je. Jij kunt direct solliciteren via de button-functie maar jij kunt natuurlijk ook eerst nog contact opnemen met onze Corporate Recruiter, John de Haas, te bereiken op telefoonnummer 06-82059857.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier