Procesoperator dagdienst
Pro Industry
Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij een leuke, uitdagende baan in de dagdienst? Bij dit bedrijf werken een aantal operators, dus je zal niet als een nummertje worden behandeld.

Bij deze practhtige werkgever werk jij lekker in de dagdienst. Heb jij een procesoperator-opleiding gedaan of ervaring in de waterzuivering, warmtekrachtcentrale of vergisting?

Solliciteer dan direct op deze mooie baan als procesoperator!

Een operator bedient en controleert de installaties op de plant. Hij / zij werkt mee aan het storingsvrij functioneren van de plant.

Daarnaast voert de operator zelfstandig onderhouds-, reinigings- en reparatiewerkzaamheden uit. Met een klein team, bestaande uit de sitemanager en vier collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de plant.

Daarbij hoort ook het om beurten zelfstandig draaien van storingsdiensten buiten de sluitingstijden en in de weekends.

 • Je verricht productiewerkzaamheden, TD- en magazijn werk, hierbij houdt je rekening met geldende richtlijnen binnen de plan;.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van controlewerkzaamheden en waar nodig stuur je installaties en productieprocessen bij;
 • Je begeleidt en assisteert monteurs van buitenbedrijven;
 • Je bent verantwoordelijk voor verschillende hygiënische werkzaamheden waaronder het schoonhouden van verschillende installaties.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier