Heftruckchauffeur Voorraadbeheer
AB Midden Nederland
Dinteloord, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Aan de slag gaan als allround heftruckchauffeur orderbeheer? In Dinteloord werk je in een warehouse waar je orders verzamelt.

Dit zijn grote orders van groenten, denk bijvoorbeeld aan 4 plaats snijbonen of maïs. Ook help je bij het laden en lossen van vrachtwagens en zet je goederen weg.

De voorraad houd je bij, je bestelt tijdig de (inpak)materialen voor de productie en vult deze bij, ook bestuur je de kartonvouwmachine.

Je werkt in 2 ploegen, van 06 : 00 tot 15 : 00 en van 15 : 00 tot 23 : 00. In de maanden november, december en januari kan het voorkomen dat je in drie ploegen werkt.

Onze opdrachtgever :

Is een internationale producent en leverancier van verse groenten. Zij leveren het hele jaar door groenten, zoals maïs, prei, broccoli en bloemkool.

Kernwoorden die onze opdrachtgever belangrijk vindt zijn daadkracht, vakmanschap en betrokkenheid. De kracht van getalenteerde medewerkers vinden zij cruciaal voor hun succes.

Dit breng je mee

 • Ervaring met een heftruck en een heftruckcertificaat
 • Ervaring met voorraadbeheer is een pré
 • Je spreekt en schrijft Nederlands of Engels
 • Bereidheid om zo nu en dan op zaterdag te werken
 • Woonachtig in de omgeving van Dinteloord
 • Ons aanbod

  Je komt te werken in een bedrijf waar ze je een interne opleiding bieden. Vervolgens werk je eerst mee met een ervaren collega.

  Je krijgt een bruto uurloon tussen € 11,04,- en € 13,20,- volgens de AGF CAO.

  Een ploegentoeslag en een reiskostenvergoeding zijn op deze functie van toepassing. AB Midden Nederland werkt voor diverse transportbedrijven en logistieke dienstverleners in de regio.

  Zo zoeken wij regelmatig (vrachtwagen) chauffeurs, magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier