Adviseur Stedelijk Water en Klimaatadaptatie
Sweco
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

maak ik graag kennis met je.

Elwin Leusink Teammanager

De afdeling Water werkt aan mooie waterprojecten door het hele land heen. Zo zijn we nu bezig met de waterhuishouding rond de verbreding van de A9, een grote modelleerstudie voor de Westelijke Mijnstreek en het klimaat adaptief ontwerpen van een Utrechtse buurt.

Binnen projecten werken we samen met partners als Stichting RIONED en STOWA, onderwijsinstanties als universiteiten en hogescholen, maar ook met andere advies- en ingenieursbureaus.

We zetten ons in voor een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. We werken samen met gemeenten, waterschappen, het rijk en maatschappelijke organisaties aan het goed omgaan met water in Nederland.

Door groei binnen de afdeling zijn wij op zoek naar medior en senior adviseurs in Eindhoven, Arnhem, De Bilt, Rotterdam, Amsterdam, Alkmaar, Zwolle of Groningen.

Adviseurs die enthousiast zijn over waterprojecten, hoogwaardig advies kunnen geven en betrokken zijn bij een goed functionerende waterketen.

De focus van de functie ligt op stedelijk water, wateroverlast, klimaatadaptatie en riolering. Als adviseur verwachten we dat je zelfstandig aan de slag kan met de vraagstukken van onze klanten.

Je hebt een relevant netwerk en bouwt dit verder uit, pakt vragen op en werkt ze uit tot goed bruikbare adviezen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier