Lead Engineer Piping
Iv-Groep
Arnhem
5 dagen geleden

We dagen je uit om te blijven leren

Het Nederlandse ingenieursbureau Iv-Industrie is een dochteronderneming van Iv-Groep. Iv-Industrie levert integrale adviezen voor de nieuwbouw en upgrade van fabrieken, installaties, utility's, gebouwen en constructies.

Wij helpen opdrachtgevers ook om nieuwe biobased processen en toepassingen multidisciplinair en pragmatisch te ontwikkelen tot een functionele procesinstallatie.

Veiligheid, duurzaamheid en rendementsverbeteringen zijn belangrijke factoren in de industrie. Factoren die vragen om innovatieve oplossingen en een multidisciplinaire aanpak.

In deze functie leid je de discipline piping binnen projecten in de offshore en energiemarkt. Je levert technische ondersteuning aan projecten en levert ontwerpen binnen de gestelde eisen (in tijd, budget, kwaliteit, veiligheid, wettelijke voorschriften) en andere interne en externe procedures.

Je rapporteert aan de afdelingsmanager / projectmanager. Het bewaken van de kwaliteit van de belangrijkste documenten en het voorbereiden en beoordelen van offerte-evaluaties behoren tot je takenpakket.

We dagen je uit om te blijven leren, dus evalueer altijd het werk dat voor een project wordt uitgevoerd, zodat je kunt leren en je kunt verbeteren voor volgende projecten.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten we van jou?

  Je hebt een master- of bachelordiploma en ten minste 10 jaar relevante ervaring, ook als teamleider. Dit betekent dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling.

  Je bent bekend met de regels van het classificatiebureau en de vormgeving van codes. Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist en goede kennis van het Nederlands is een vereiste.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende baan als Lead Engineer Piping bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

  Bekijk wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Goed salaris
 • 31 vakantiedagen
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Medewerker staat centraal
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Deskundig en hecht team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier