Monteur grondverzetmachines
Randstad
VENLO, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Allround Monteur Grondverzet- en Wegenbouwmachines

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer.

De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Smitma is op zoek naar een allround Monteur Grondverzet- en Wegenbouwmachines. In jouw functie ga jij je voornamelijk bezighouden met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan grondverzet- en wegenbouwmachines.

Dit kan zowel aan het mechanische deel, als het hydraulische deel, maar ook het elektrische deel van de machine zijn. Hierdoor weet je zeker dat geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn.

Functie eisen

Jij hebt minimaal een afgeronde technische LBO+ of MBO opleiding Werktuigbouwkunde of Landbouwtechniek. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een monteursfunctie (bij voorkeur in de grondverzet) en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan.

Je hebt bij voorkeur één of meerdere aanvullende cursussen op het gebied van hydrauliek, dieseltechniek en elektrotechniek gevolgd.

Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve monteur die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Lars Engwegen via mail lars.engwegen nl.randstad.com of op 06 13 70 08 25.

Alvast bedankt en we spreken jou graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier