Open stagesollicitatie
Stedin
Rotterdam, NL
4 uur geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Bij Stedin is er genoeg te doen. Ook voor studenten. Heb jij al naar onze stagevacatures gekeken, maar staat jouw ideale stageplek er niet bij?

Of wil jij nu alvast jouw interesse in een toekomstige stage bij ons aangeven? Stuur dan een open sollicitatie. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Zorg ervoor dat je het volgende in jouw cv / motivatiebrief verwerkt :

De stageperiode.

Aantal uren in de week dat je stage moet lopen.

De eisen van jouw stage.

De onderwerpen waarmee jij aan de slag wil gaan.

Worden we blij van

We zoeken enthousiasme. Een frisse blik op ons bedrijf. De blik die jij meeneemt. Je hebt interesse om te werken bij een bedrijf midden in de energietransitie.

Niet een plek waar jee meeloopt, maar een plek waar je vooroploopt. Je bent nieuwsgierig. Niet bang om jezelf te laten horen.

Want jij wil met jouw stage impact maken. En vooral, jij wil jezelf kunnen ontwikkelen. Stappen zetten. Dat kan bij Stedin.

Wat jou verder onze stagiair maakt?

Je staat ingeschreven bij een opleiding.

Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage.

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Daar hoor je bij

Wij hebben kantoren in onder andere Rotterdam, Utrecht, Delft en Heinenoord. Waar je ook stage loopt, jouw team bestaat uit aanpakkers.

Waarom? Omdat wij elke dag 24 / 7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen.

Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen.

En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Mooie arbeidsvoorwaarden

Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar je mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

Een stagevergoeding van 250-675 euro (afhankelijk van het opleidingsniveau) per maand op basis van een fulltime beschikbaarheid.

Een reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een OV-studentenkaart.

Goede begeleiding van echte vakmensen.

De mogelijkheid om deel te nemen aan onder andere de virtuele workshops en borrels van Jong Stedin.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier