Sales Support Medewerker
Alfen
Almere
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Over Alfen

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet.

Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst : betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Onze markt van oplaadpunten voor elektrische auto's is dynamisch en groeit snel. Wil jij meegroeien in deze omgeving en heb jij een passie voor het onderhouden van het contact met de klant?

Dan is dit de baan waar je energie van krijgt.

Wat ga jij doen?

In jouw rol van Sales Support medewerker ben jij de directe contactpersoon voor onze klanten wat betreft het verkooporderproces bij de oplaadpunten.

In diverse snel groeiende markten ondersteun jij de organisatie om de verkoopdoelstellingen te behalen. En jij bent slim genoeg om mee te groeien! Jij inventariseert met onze klanten wat hun verwachtingen zijn voor de toekomst, zodat wij hen doorlopend goed kunnen blijven bedienen.

Naast een uitvoerende rol bij bestellingen van klanten, verwachten wij van jou dat jij bijdraagt aan het onderhouden van de goede relatie die wij met onze klanten hebben.

Je houdt daarbij rekening met onze operationele processen, maar verliest de klant daarbij nooit uit het oog.

Jij groeit mee : met ons en met onze klanten. Zo houdt jouw loopbaan bij Alfen ook in dat jij jouw rol in toenemende mate voor onze buitenlandse klanten vervult.

Klanten worden steeds groter en internationaler en in deze uitdagingen zie jij kansen. Jouw vermogen om te schakelen stelt jou in staat om te zorgen dat klanten, opdrachten en projecten gestructureerd en correct verwerkt kunnen worden.

Met jouw commerciële insteek maak je afspraken met onze klanten over het proces en stem je dit intern af als vertegenwoordiger van de klant.

In deze rol sta jij in contact met vrijwel alle afdelingen in de organisatie. Jouw functie is daarnaast interessant omdat jij bij aanbestedingen een belangrijke rol vervult.

Je ondersteunt zowel onze klanten als de accountmanagers om te zorgen dat aanbestedingen op tijd en conform uitvraag ingediend worden.

Je houdt het overzicht, pakt voorkomende werkzaamheden proactief op en toont initiatief om verbeteringen voor Alfen en de klant te implementeren.

Ook help je klanten met hun vragen en voorzie je hen van vakkundig advies.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een mooie rol in een dynamische omgeving en een snel groeiende, nieuwe markt van laadinfrastructuur, waarin wij onze leidende positie in Nederland snel aan het uitbreiden zijn naar andere landen.

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, bieden wij jou een passend salaris. Verder vinden wij het belangrijk dat jij je als professional verder ontwikkelt.

Wij verwachten van jou dat jij daarin initiatieven neemt en in overleg met jouw manager, keuzes maakt die jouw loopbaan bij ons ondersteunen.

Wat vragen wij van jou?

Voor een goede match, zoeken wij een Sales Support medewerker met een enthousiaste, gedreven persoonlijkheid, die vlot schakelt tussen het abstracte van commerciële overwegingen en de meer operationele procesinrichting.

Verder zien wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij :

 • Beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding of door ervaring een gelijkwaardig werk- / denkniveau
 • Affiniteit hebt met energie elektrotechniek en duurzame ontwikkelingen
 • Ervaring hebt in het vakgebied, in een commerciële, proces-gedreven omgeving
 • Foutloos Nederlands, Engels en Frans spreekt en schrijft.
 • Hebben wij jouw interesse geprikkeld?

  Wij groeien hard en hebben volop ruimte voor nieuwe collega’s! Zie je een match en heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de site of neem contact op met onze Corporate Recruiter, John de Haas, op telefoonnummer 06-82059857.

  Jouw sollicitatie is een belangrijke stap naar een toekomst binnen Alfen. Wil je weten wat je van ons kunt verwachten in de sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier