Cloud Architect
Michael Page
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Taken en verantwoordelijkheden

s Ochtends begin je de dag op locatie bij een grote zorginstelling, samen met een collega van Business Development. De klant wil een deel van de IT - met legacy applicaties én een nieuw zorgportaal - naar Intermax verhuizen.

Hiervoor ga jij een architectuur voorstellen en tekent die ter plekke uit. Na deze inspirerende meeting schuif je op het kantoor in hartje Rotterdam aan voor een gezonde lunch.

Waarna een Cloud Engineer je op de schouder tikt : of je even kunt meedenken met een vraag over SQL-replicatie waar hij mee vastloopt?

Tuurlijk! Maar dan : oei, een onverhoopte storing. Geen paniek : jij blijft rustig en maakt een analyse waar het fout gaat, zodat je kunt zorgen voor een oplossing.

En brainstormt gelijk over een permanente verbetering. Je dag eindigt met een kennissessie over een nieuw product dat je hebt onderzocht en getest, om je kennis te delen met collega's.

Als Cloud Architect ben jij inzetbaar in diverse teams, zoals het Delivery team (verantwoordelijk voor het technisch opleveren van de klantprojecten), het Core team (verantwoordelijk voor het beheren én het toepassen van verbeteringen rond de core-dienstverlening) en de klantenteams (verantwoordelijk voor het technische beheer van belangrijke klantomgevingen).

Daarnaast ben jij, in roulatie, buddy voor de Cloud Engineers in de storingsdienst.

Werken voor een werkgever waarbij ontwikkeling voorop staat

Werken in een omgeving waarbij je onderdeel bent van een hecht team

Profiel

Als Cloud Architect maak je niet alleen het ontwerp van complexe architecturen, maar denk je ook mee over innovatie op technisch gebied- én deel je kennis hierover met je collega-Intermakkers.

Je houdt je bezig met de nieuwste (multi-)cloudoplossingen, die onze klanten optimaal ondersteunen - nu en in de toekomst.

Op jouw beurt word je betrokken bij complexe uitdagingen en ben je de go-to problem solver bij complexe verstoringen. Want jij bent de expert die in staat is zelfstandig analyses te maken, de integrale verantwoordelijkheid voor de oplossing op je te nemen en ook te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan.

Als Cloud Architect ben jij een techfreak en cloudbouwer bij wie nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie in het DNA zit.

Jij snapt de hostingbranche en kan snel schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues. Jij bent een Troubleshooter die er een kick van krijgt als je een probleem van de klant weet op te lossen.

Een techneut die zelf een idee heeft over multi-cloud architectuur en met collega's en klanten kan sparren om samen tot de perfecte oplossing te komen - en ook nog in staat bent deze zelf te implementeren.

Persoon Aantoonbare ervaring Intermax zoekt iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken.

Want Intermax kan je veel leren, maar niet alles. Teamplayer Omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega's om tot de perfecte oplossing te komen.

Nieuwsgierig Dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega's, of volg je een training met hun onbeperkte studiebudget.

Enthousiast en initiatiefrijk Juist omdat je alles wilt weten op het gebied van cloudoplossingen, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.

Excellente communicatieve vaardigheden Intermax heeft hun klanten heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantvriendelijk, correct en vriendelijk in de communicatie.

Transparant Intermax is een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen.

Dat bedoelt Intermax met betrokken en transparant. Betrokken Je ontwerpt en realiseert samen met de klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur.

Intermax beheerd deze alsof ze van hun zelf is.

Over onze klant

Intermax is het meest gecertificeerde en oudste nog zelfstandige cloudsourcing- en IT-securitybedrijf van Nederland. Al een kwart eeuw leveren zij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld.

Zo bieden zij betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen. Dat doen ze door samen met hun klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen voor hun bedrijfskritische toepassingen te ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden.

En daarvoor stelt Intermax alles in het werk. Want als zij niet alert zijn, gaan operaties in ziekenhuizen niet door of kan de koopakte van je huis niet gepasseerd worden.

Betrokkenheid vinden zij cruciaal : Intermax zorgt voor de systemen van hun klanten alsof ze van hun zelf zijn. Dat motiveert hun om het beste uit zichzelf en het werk te halen.

Het is waar ze voor staan, waar ze voor gaan en het is de ultieme motivatie om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Aanbod

Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot.

De geboden primaire-en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De nieuwe medewerker krijgt de gelegenheid om zich sterk te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

Vanwege de aard van de werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van het assessment.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier