weekendhulp
HEMA
Noord Brabant, Netherlands
6 uur geleden

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. HEMA maakt gewoon bijzonder. HEMA heeft 30.

000 eigen producten en diensten, 700 winkels in 7 landen en 11.000 medewerkers. Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien.

Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet, adviseert klanten en rekent de aankopen af. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.

Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris, een leuke werkomgeving met gezellige collega’s en een kortingspas.

Ervaring in een winkel is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Want je wordt goed ingewerkt door je collega’s.

Het belangrijkste is dat je graag klanten helpt en dat mede dankzij jou de winkel er altijd uitnodigend uitziet.

Je bent flexibel inzetbaar voor 4-8 uur per week en bent met name beschikbaar in het weekend. Tevens ben je beschikbaar op de koopavonden.

Minimum leeftijd 16 jaar in verband met kassawerkzaamheden.

Een integriteit controle via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier