Junior engineer hoogspanning & energie
Arcadis
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de adviesgroep Energie en Telecom (onderdeel van de divisie Infrastructuur) zijn wij op zoek naar een starter voor projecten in de hoogspanning, telecom en energievoorziening.

In deze projecten zijn we onder andere bezig met ontwerpen van hoogspanningsstations voor TenneT en het ontwerp van een nieuw spoor en treinstation voor ProRail.

Daarnaast geven we ook advies aan klanten over nieuwe technische mogelijkheden om 5G uit te rollen.

Als junior engineer ga je berekeningen uitvoeren, ontwerpen maken en rapportages opstellen. Het ontwerpproces zijn we aan het digitaliseren door parametrisch én in 3D te ontwerpen.

Naast ontwerpen zullen je werkzaamheden ook bestaan uit :

 • Maken van opname rapportages (buiten).
 • Opstellen van contractdocumenten voor diverse contractvormen.
 • Het schrijven, verbeteren, analyseren en beheren van data en tooling.
 • De ontwikkeling van digitalisatie in projecten.
 • Binnen de adviesgroep Energie en Telecom werken we aan diverse projecten met een enthousiast team. De groep bestaat uit 35 adviseurs op het gebied van projectmanagement, ontwerp en technisch advies.

  Opdrachtgevers zijn aannemers, Heavy Rail & light rail bedrijven en energiebedrijven.

  Je wordt begeleid door ervaren collega’s waar je veel van gaat leren. Een perfecte startersfunctie om het vak in te rollen!

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een technische achtergrond en een klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden.

  Je denkt vanuit het belang van de stakeholders en bouwt hiermee een vertrouwensrelatie op met jouw klant. Je werkt nauwkeuring en bent praktisch en resultaatgericht.

  Jouw profiel :

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ’ is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn en het . Ook , een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier