Verkoopmedewerker
Goedhart
Aalsmeer, NL
6 dagen geleden

Verkoopmedewerker (#320)

8 t / m 12 uur per week

Wil jij bijverdienen naast je studie? Lijkt het je leuk om klanten te adviseren en te inspireren bij hun klus in en om het huis?

Maak dan kennis met de bijbaan van Verkoopmedewerker!

Wat ga je precies doen?

AlsVerkoopmedewerker zorg jij ervoor dat iedere klant met een glimlach de winkelverlaat! Hoe je dit doet? Door actief op klanten af te stappen en ze te helpenmet wat ze nodig hebben.

Advies over producten, wooninspiratie en klusadviezen,jij weet overal raad mee! Wat moest ik toch zonder jou? zal je dagelijks tehoren krijgen.

Mooi meegenomen

Dankzij onzeacademy weet jij na een tijdje alles van al onze producten en processen. Na hetvolgen hiervan kun je dan ook op de hele vloer worden ingezet.

Fijn voor onzeklanten, ook handig voor jou zelf.

Offline vs. Online

Naastoffline met verkoop bezig te zijn, ben je ook verantwoordelijk voor een stukjeonline verkoop. Is er een product niet op voorraad?

Of krijgt een klant hetproduct niet mee in zijn auto? Met de bestelzuil kun jij ter plekke met jouw klantennaar de webshop gaan.

Hier kunnen de klanten direct afrekenen. Jij regelt hetallemaal!

Wat heb je nodig voor deze baan?

In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan!Affiniteit met onze branche en producten is daarom gewenst.

Kun jij je vinden in ons motto resultaat met plezier’? En sta jij onze klanten deskundig en met enthousiasme te woord? Dan hebben we een match!

Je hebtminimaal VMBO GL / TL werk- en denkniveau. Ga je overdag naar school, of volg je een opleiding? Perfect! Voor of na school en in de weekenden kunnen we jouw hulp als winkelmedewerker goed gebruiken.

Wat kun je van ons terug verwachten?

Een bijbaan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven!Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer.

Maar er ismeer! Ook bieden wij jou :

 • Een zondagtoeslag van 100%;
 • De mogelijkheid om meer te werken in je schoolvakanties of tijdens drukkere seizoenen;
 • Leuke feestjes met jouw collega’s;
 • Aantrekkelijke personeelskorting in de bouwmarkt waar jij gaat werken;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeien binnen de organisatie.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier