Allround Klantmanager
Maandag
Alkmaar, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dit zijn begrippen waar jij als Allround Klantmanager voor staat! Rechtmatigheid of doelmatigheid, dat maakt jou niet uit want je kunt beide.

Herken jij jezelf hierin?

In jouw rol als Allround klantmanager voer je intakegesprekken in het kader van de participatiewet. Tijdens het intakegesprek inventariseer jij wat de burger nodig heeft op het gebied van werk & inkomen.

Heeft iemand recht op een uitkering of juist niet? Moet iemand aan het werk of is diegene hier nog niet klaar voor? Met jou kennis van de participatiewet weet jij als geen ander een passend plan van aanpak op te stellen en zet je het traject in werking.

Verder..

 • Ben je als Allround Klantmanager verantwoordelijk voor je eigen caseload
 • Voer je rechtmatigheidsonderzoeken uit en stel je beschikkingen en rapportages op
 • Verzorg je de begeleiding van werk / leertrajecten
 • Voer je coaching- evaluatie- en correctiegesprekken
 • Jij als Allround Klantmanager weet dat de klant centraal staat! Dagelijks zet jij je daarom in om de uitstroom van burgers te bevorderen en zorgt dat zij weer zelfstandig deel uit kunnen maken van de maatschappij.

  Jij bent de Allround Klantmanager die een ster is in het overtuigen, motiveren en stimuleren van mensen en je vind het leuk om jezelf te verdiepen in wet- en regelgeving.

  Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

  Functie eisen

 • Je hebt kennis en ervaring in een soort gelijke functie
 • De participatiewet kent voor jou geen geheimen
 • Je hebt ervaring met GWS / Suite
 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
 • Wat bieden wij jou?

  Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

  Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Samen met de onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden.

  Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

  Over het bedrijf

  Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf.

  Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit.

  Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team.

  Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier