Parttime Schoonmaakmedewerker
VLS Schoonmaak
Haps, NL
20 uur geleden

Parttime schoonmaakmedewerker Haps

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat : schoonhouden.

Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS.

Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

VLS is op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker die voor 12 uur per week schoonmaakwerkzaamheden gaat uitvoeren.

De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats op een kantoor locatie in Haps Noord-Brabant op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9 : 00 tot 12 : 00.

Ben je geïnteresseerd bel ons of vul onderstaand sollicitatie formulier in.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier