GZ Psycholoog
Youz
Den Haag
6 dagen geleden

GZ Psycholoog Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, in Den Haag zoekt voor het integrale ambulante team Beter Thuis een GZ psycholoog volwassenen of psychotherapeut.

Dit ga je doen Ben jij een GZ psycholoog volwassenen of psychotherapeut die graag het voortouw neemt? Is het werken in een integraal team op jouw lijf geschreven en maak jij het verschil voor gezinnen met meervoudige problematiek?

Het vernieuwende integrale project Beter Thuis in Den Haag is een gezamenlijk initiatief van Youz met PsyQ, Jeugdformaat en Ipse de Bruggen.

Jouw kantoorlocatie wordt bij Youz op de Carel Reinierskade in Den Haag, waar je samen met andere collega’s een rol hebt in de integrale intensieve behandeling van gezinnen.

Dit betekent dat je je cliënten en hun gezin zowel op locatie als bij hen thuis ziet, en dat je vrijheid hebt in het indelen van je werkdag.

Wij zijn een dynamisch en betrokken team, dat volop in ontwikkeling is.

Samen met het team geef je invulling aan je rol als regiebehandelaar voor de volwassene (de ouder) in het gezin, door het coördineren en mede sturing geven aan de individuele dan wel gezinsdiagnostiek en behandeling, het geven van werkbegeleiding en / of supervisie aan onze basispsychologen, orthopedagogen en collega’s in opleiding.

Je voert intakegesprekken en geeft een behandelindicatie en advies. Ook verricht je diagnostiek en geef je individuele behandelingen, en eventueel systeemgesprekken bij de volwassene (de ouder) binnen het gezin.

Je denkt mee in het multidisciplinair overleg over de problematiek van de ouder, hoe deze mogelijk van invloed kan zijn op het ouderschap en gezinsfunctioneren, en wat een passende behandeling voor de problematiek van de ouder zou kunnen zijn.

Je neemt het voortouw in een het leveren van een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het specialistische behandelaanbod voor gezinnen.

Overleg en samenwerking met ketenpartners behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Dit ben jij We zoeken een BIG geregistreerde psychotherapeut of GZ psycholoog, die enerzijds generalistisch inzetbaar is en anderzijds ook bekwaam is om patiënten met persoonlijkheidsproblematiek en / of (chronisch) trauma te behandelen.

 • Jouw competenties liggen op het vlak van diagnostiek en behandeling, zoals schematherapie en EMDR
 • Je bent bereid om systemisch mee te denken en bent flexibel om de plek van de psychiatrie van de volwassene te kunnen bezien binnen de grotere analyse die er ligt ten aanzien van het gezin
 • Je bent een stevige persoonlijkheid om enerzijds goed positie te kunnen innemen en anderzijds ook open te staan voor andere perspectieven
 • Je bent in staat kordaat en krachtig te handelen en je mening te uiten
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie GZ Psycholoog of Psychotherapeut voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.

  Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding, minimaal € 4138,- en maximaal € 6702,- (FWG 65 / 70), bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier