Monteur riolering
NasWerkt
Tilburg, NL
5 dagen geleden

Voor het grootste rioleringsbedrijf van Nederland zijn wij op zoek naar gemotiveerde krachten! Het familiebedrijf sinds 1965 heeft meer dan 450 werknemers! We zoeken kandidaten met technische affiniteit en de motivatie om te leren.

We zoeken kandidaten met technische affiniteit. Denk hierbij aan de GWW-branche en intstallatiebranche.

Wat ga jij doen?

Jij gaat er samen met een monteur voor zorgen dat de riolen worden gerepareerd. Je zorgt ervoor dat een slang het riool in gaat, vanuit de bus kun je vervolgens via een camera het gereedschap bedienen om het riool te repareren of te schoon maken.

Je start om 06.30 uur en bent uiterlijk om 18.00 uur klaar.

Voor de functie in Tilburg zijn wij op zoek naar monteurs met enige ervaring in de rioolbranche, GWW-branche of installatiebranche!

Het is fijn als je een BE-rijbewijs hebt, dan zou je zelf de rioolwagen kunnen besturen! Heb je dit niet? Geen enkel probleem.

Wat wij bieden :

 • Salaris! Afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2300 en € 2600 euro
 • Een functie waarbij je op veel plaatsen komt
 • Een uitdagende baan voor langere tijd met veel mogelijkheden
 • Nog even wat over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een grote organisatie in de rioolreiniging. Met meer dan 450 werknemers door heel het land het kan je gerust spreken van de grootste speler op de markt! Onze opdrachtgever kijkt terug op meer dan vijftig jaar historie en bouwt verder op dat stevige fundament.

  Ze willen verder groeien en zichzelf nog meer ontwikkelen. De ambitie is om het bedrijf straks in goede gezondheid over te dragen aan de vierde generatie in een duurzamere wereld dan die we nu aantreffen.

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier