Starter Werktuigbouwkunde
Koninklijke BAM Groep
Landelijk, Nederland
1 dag geleden

Heb jij jouw opleiding mbo, hbo of wo Werktuigbouwkunde afgerond of zit je in je laatste jaar? Wil je werken aan complexe projecten en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Schrijf je dan in voor onze talentpool!

Wat ga je doen?

Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data, en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften.

Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces : robotisering, 3D-printers, drones.

Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Als starter op de arbeidsmarkt heb jij kennis van de nieuwste technieken en technologieën, waardoor je innovatie kan stimuleren!

Bij BAM kan je met ieder opleidingsniveau in verschillende functies en bij verschillende onderdelen aan de slag. BAM Bouw en Techniek ontwerpt, installeert, exploiteert en beheert technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie en woningbouw.

Je kunt meewerken aan werktuigbouwkundige installaties binnen gebouwen, zoals warmtekoudeopslag, airconditioning, verwarming, duurzame energiesystemen of brandbeveiliging.

Bij BAM Infra werken specialisten in leidingen, industrie en rail. Denk hierbij aan opslag- en distributiesystemen voor gas, (afval)water en warmte, maar ook aan toepassing en innovatie van spoortechnische materialen.

Je kunt je loopbaan bijvoorbeeld starten als werkvoorbereider, monteur, technisch ontwikkelaar, uitvoerder, engineer, calculator, BIM specialist of tekenaar.

Lees de ervaringen van huidige starters bij BAM in hun !

Wie zoeken wij?

 • Je zit in het laatste jaar of bent klaar met jouw mbo, hbo of wo opleiding richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of daaraan gerelateerd;
 • Je komt graag met vernieuwende ideeën, voelt je goed in een veranderende omgeving en werkt gemakkelijk samen met verschillende mensen.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Learning , het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Ook is er voor starters het BAM Startersprogramma . Met een groep andere starters ga je aan de slag met jouw leerdoelen, talenten en persoonlijke ontwikkeling.

  Ook kunnen medewerkers van BAM trainingen volgen bij GoodHabitz . Dit is een online leeromgeving voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 120 trainingen die je 100% digitaal kunt volgen waar en wanneer jij wilt.

  Voor alle jonge BAM medewerkers tot 35 jaar is er Young BAM . Young BAM organiseert diverse activiteiten zoals projectbezoeken en borrels om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen.

  BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

  Interesse?

  Upload jouw CV en geef in een korte motivatiebrief aan waar jouw interesses liggen! Vertel ons ook in welke regio jij werkt zoekt.

  Dan weten wij voor welke functies we jou kunnen benaderen. Zodra je solliciteert kom je terecht in onze talentpool. Dit houdt in dat we contact met je opnemen zodra we een passende functie voor je hebben.

  Volg ons in de tussentijd op , of via werkenbijbam!

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 7 miljard, de Groep telt meer dan 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier