Montage medewerker zonnepanelen
Attract
Almelo, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Word vandaag nog montage medewerker zonnepanelen bij het meest gezellige bedrijf in Twente. Ervaring is niet vereist, hard willen werken wel.

Je collega's van het bestaande team helpen je verder op weg. Reageer snel, om deze nieuwe uitdaging niet aan je voorbij te laten gaan.

Wat ga je doen?

Kun jij goed met je handen overweg en heb je geen hoogtevrees? Dan kan deze vacature wel eens wat voor jouw zijn. Als montage medewerker zonnepanelen ga je samen in groepjes op pad in opdracht voor particulieren of bedrijven.

Hoe ziet een dag er ongeveer uit : Dag 1 : onderstellen monteren, Dag 2 : de nodige kabels installeren / leggen. Dag 3 : het monteren van de panelen.

Vaardigheden

Wij zoeken een representatieve doorpakker die niet bang is om, in deze mooie zomer en daarna, hard te werken en voldoening uit zijn werk te halen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier