Waarneming Gezelschapsdierenarts met uitzicht op blijvende aanstelling
Abeos
regio Hengelo O, NL
6 dagen geleden
 • ErvaringsniveauWO
 • DienstverbandLangere tijd
 • Standplaatsregio Hengelo O
 • VacaturenummerPR070563
 • Over de functie

  Wegens de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezelschapsdierenarts die dit team wil komen versterken tijdens de maanden (juni,) juli en augustus voor ongeveer 20 uur per week (overleg over het precieze aantal uren is mogelijk).

  Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden. Enige zelfstandigheid is gewenst, maar goede ondersteuning wordt geboden door de ervaren collega’s.

  Functie eisen

  Wegens de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezelschapsdierenarts. Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden.

  Enige zelfstandigheid is gewenst, maar goede ondersteuning wordt geboden door de ervaren collega’s.

  Over het bedrijf

  Het betreft een gezelschapsdierenpraktijk met een team welke bestaan uit drie dierenartsen en vijf paraveterinaire assistenten.

  Teamwork vindt deze praktijk erg belangrijk. Zowel dierenarts als assitentes volgen met regelmaat scholings-cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg.

  De praktijk is een moderne, drukke en gezellige gezelschapsdierenkliniek, gelegen in Twente (het mooiste plekje van Nederland).

  De kliniek is goed geoutilleerd (digitale en dentale röntgen, tandheelkunde-unit, bloedanalyse, echo, inhalatie-anesthesie en bewaking) en we werken met veel enthousiasme samen in een hecht, ervaren en bovenal heel erg gezellig team.

  Wat wij bieden

  Een waarneming tijdens de maanden (juni,) juli en augustus voor ongeveer 20 uur per week (overleg over het precieze aantal uren is mogelijk).

  Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier