Teamleider
Randstad
LEEUWARDEN, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Teamleider Magazijn, Expeditie en Transport (MET)? Vind jij het dagelijks een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor kwaliteit, kwantiteit en efficiëntie en hiermee de doelstellingen te realiseren?

Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat wij jou kunnen bieden?

Er wordt een marktconform salaris geboden, passend bij jouw werkervaring en / of opleidingen. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding.

Het is een functie voor 38 uur in de week. Daarnaast worden er kansen tot ontplooiing en ontwikkeling binnen een groeiende (internationale) organisatie geboden in de omgeving van leeuwarden.

Wat ga je doen?

Als Teamleider MET heb jij een verantwoordelijke en uiteenlopende functie binnen deze internationaal opererende organisatie.

Jij bent direct leidinggevende van 20-30 medewerkers, inclusief flexibele schil, waarbij de medewerkers werkzaam zijn op verschillende locaties.

Als leidinggevende zal je onder andere leidinggeven aan de transportplanner, meewerkend voorman, magazijnbeheerder en orderpickers

 • Dagelijks zie jij toe op het behalen van de juiste resultaten voor jouw afdeling, dit doe je aan de hand van vastgestelde Key Performence Indicators (KPI'
 • s). Voor bijvoorbeeld het aantal vrachten, correctheid klachtafhandeling, timeslots en heffingen. Je ziet toe op een efficiënte werkwijze en opslagcapaciteiten, tevens heb je de bevoegdheid externe magazijnen in te schakelen wanneer dit binnen de kaders van de kosten past en de juiste bijdrage levert aan de efficiëntie, kwaliteit en kwantiteit.

  Jij bent een coördinator pur sang, hierdoor is de administratieve vastlegging van de goederenstromen op niveau en weet jij de juiste acties te ondernemen wanneer dit niet het geval blijkt.

  Tot jouw verantwoordelijkheden behoort onder andere ook het verzorgen van een veilige werkomgeving, hiertoe behoort bijvoorbeeld ook op orde houden van het materieel.

  Hierbij moet je onder andere denken aan de + / - 25 heftrucks die gebruikt worden waarbij onderhoud, reparaties en keuringen tijdig en juist gebeuren.

  Binnen de organisatie leg jij verantwoording af aan de Supply Chain manager. Tevens neem je deel aan MT's, projectgroepen en overige overlegvormen.

  Bovenstaand is een opsomming van enkele werkzaamheden, de dagelijkse werkzaamheden zullen meer werkzaamheden met zich mee brengen waarbij prioriteren belangrijk is.

  Waar kom je te werken?

  Onze relatie is Internationaal marktleider op het gebied oneindig recyclebare, metalen en glazen verpakkingen welke op een innovatieve wijze worden geproduceerd.

  Zij werken nauw samen met meerdere toonaangevende wereldwijze merken, waarvoor zij continue streven naar innovatieve en kwalitatieve productverpakkingen om bij te dragen aan een duurzame omgeving.

  Met meer dan 100 productielocaties in 22 landen zijn wereldwijd werkgever voor ruim 23.000 betrokken medewerkers

  Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren teamleider met aantoonbare en relevante werkervaring (meerdere jaren) in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO opleiding in de logistieke richting;
 • Je hebt kennis van relevante managementsystemen zoals LEAN of 5S;
 • Je hebt goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
 • Verder heb je goede organisatorische en probleemoplossende vaardigheden om adequaat te kunnen schakelen. Ook heb je een analytische kijk op de logistieke processen met een focus op efficiency en kosten.

  Lijkt jou dit een uitdagende functie, maar heb je nog een aantal vragen? Neem dan contact op met Maurice Geerts via 06 34 27 86 60 of maurice.geerts nl.randstad.com.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier