Lucht meettechnicus Veenendaal
Attract Uitzendbureau BV
Veenendaal, NL
1 dag geleden

Het betreft hier een functie waarbij je het vak gaat leren van je ervaren collega's. Je zal in het begin veel meelopen. Het inwerktraject kan wel 3 jaar duren.

Daar je gezamenlijk met je collega's het gezicht bent van het bedrijf is het belangrijk dat je representatief bent, eigen initiatief toont en een grote mate van zelfstandigheid uitstraalt.

Daar je door het hele land werkzaam bent en ook af en toe naar het buitenland zal gaan, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het komt ook regelmatig voor dat je langer door zal werken en dus zal overnachten in een hotel. Echter werk je op kantoor je metingen uit en ben je klaar, kan je ook je tijd voor je tijd inleveren.

 • Onze opdrachtgever is hier erg flexibel in. Je taken bestaan o.a. uit : - het zelfstandig uitvoeren van luchtmetingen;- het waarborgen van de kwaliteit van de uitvoering van de metingen en de meetresultaten;
 • het naleven van de veiligheids-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften;- het onderhouden van de meetmiddelen;- het opstellen van de rapportages met de meetresultaten.
 • Functieeisen

 • afgeronde opleiding aan bv. MLO;- goed cijfermatig inzicht;- nauwkeurig;- zeer flexibele instelling m.b.t. werktijden, werklocaties en reistijden;
 • bereid om in het buitenland te werken;- teamplayer;- fysiek goed in orde;- geen hoogtevrees;- in het bezit van je VCA certificaat;
 • computervaardig (o.a. word en excel);- bereid te zijn om je kennis altijd up-to-date te houden.Spreekt dit alles jou aan en ben je enthousiast geworden van deze vacature, neem dan snel contact met ons op.
 • We gaan graag met je in gesprek om te kijken of jij de kandidaat bent die onze opdrachtgever zoekt!

  Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier