Belader
Logistic Force
Oud-Gastel, NL
16 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Houd je van werken in de buitenlucht? Als belader heb je een afwisselende en actieve job! Is dat iets voor jou? Waar wacht je dan nog op?

Solliciteer nu bij Logistic Force en beleef hoe leuk werken kan zijn. Op dit moment zijn we voor een opdrachtgever in Roosendaal nog op zoek naar een belader!

WAT GA JE DOEN?

Als belader ben je verantwoordelijk voor het beladen van de vrachtwagens met de productie die klaar staan voor transport.

Daarnaast ondersteun je de chauffeurs bij overige werkzaamheden. Bij het beladen van de vracht controleer je de volledigheid van de orders en de kwaliteit van de zending.

Ook los je eventuele teruggekomen vracht uit de vrachtwagen. Dit alles gebeurd handmatig of met een EPT dus jij bent fysiek tip top in orde!

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Je wilt werken in 3 ploegen en roulerend op zaterdag (gemiddeld 32 tot 38 uur per week);
 • je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • De handen uit de mouwen steken, is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent representatief en spreekt de Nederlandse taal;
 • Collegialiteit zit je in de genen.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN

 • Waar moeten we beginnen? Allereerst natuurlijk een eerlijk salaris conform de CAO van de opdrachtgever, dat mag logisch zijn! Maar daarnaast zorgen we bij Logistic Force ook voor de nodige '
 • extraatjes'. Zo kijken we samen naar jouw toekomst en hoe wij daarin kunnen ondersteunen! Heb jij de ambitie om door te leren?

  Certificaten te halen of bijvoorbeeld zelfs je groot rijbewijs? Via onze eigen Logistic Force Academy kunnen we veel regelen en zo regelen wij Jouw Betere Baan!

  Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier