Adviseur Elektrotechniek
Sweco NL
Arnhem, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij willen met ons team doorgroeien en zoeken een enthousiaste collega die ons hierin wil ondersteunen. Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en veilige oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed.

Heb jij het commerciële netwerk, de autoriteit, technische expertise en de ambitie? Toon jij initiatief, lef en overtuigingskracht en ben je betrokken richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je. Peter Matlung

Teammanager Installatietechniek

Sweco zoekt voor haar team Installaties Midden een Adviseur Elektrotechniek. Het team dat bestaat uit 22 personen en verdeeld is over de vestigingen in De Bilt en Arnhem, maakt onderdeel uit van de afdeling Bouw.

Het team is zeer ervaren en werkt multidisciplinair samen aan aansprekende projecten op het gebied van complexe gebouwen.

Hierbij kan je onder andere denken aan ziekenhuizen, laboratoria en kantoorgebouwen. Enkele voorbeelden van aansprekende projecten waar we nu aan werken zijn o.

a. Amsterdam UMC, Paleis Noordeinde, Bloomberg en het Nederlands Openluchtmuseum.

Als Adviseur Elektrotechniek werk je op locatie bij onze opdrachtgevers of vanuit onze Sweco vestigingen en lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwerpen en adviseren van elektrotechnische installaties.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband samen met collega’s van andere disciplines in projectteams. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het maken van ontwerpen, berekenen en omschrijven van alle voorkomende elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties, het opstellen van rapporten en ontwerpdocumenten, het aansturen van tekenaar(s) en controleren van tekeningen.

Verder zorg jij voor een kostenraming, het vervaardigen van aanbestedingstukken, het voeren van overleg met ontwerpteamleden en opdrachtgevers en voer jij de projectadministratie.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HTS opleiding richting elektrotechniek of HIT-E;
 • Je hebt bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met klimaattechniek en een goede kennis van geautomatiseerde systemen;
 • Bij voorkeur heb je kennis van (een aantal van) de volgende installaties : voedings en verdeelsystemen, noodstroomvoorzieningen (NSA en no-break), bliksem- en overspanningsbeveiliging, verlichting (berekeningen en schakelsystemen), brandmeld- en ontruimingsinstallaties, ICT bekabelingssystemen , communicatiesystemen (intercom, PZI) en beveiligingssystemen (detectie, CCTV en securitymanagementsystemen);
 • Je bent zelfstandig werkend, hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte teamspeler.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Peter Matlung, Teammanager Installaties, +31 6 53439069.

  Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31 6 31 96 30 36.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier