Afdelingsmanager Intensive Care
Tergooi
Hilversum, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als afdelingsmanager IC run je de afdeling en zorg je ervoor dat de dagelijkse primaire werkprocessen van de afdeling optimaal functioneren.

De focus van de functie ligt op :

 • Het op peil houden van de kwaliteit van de afdeling
 • Het (door)ontwikkelen van het team
 • De interne afstemming van de zorgverlening binnen de afdeling en met de acute- en klinische afdelingen
 • Het samenvoegen van de twee IC’s naar één IC unit op de nieuwe locatie, je hebt hier een actieve rol in
 • De te behalen resultaten van de afdeling worden jaarlijks vastgelegd vanuit het perspectief van de klant, de medewerker, financiën en innovatie en worden tevens vastgelegd tussen de afdelingsmanager en de RvE-leiding (Manager Zorg en Bedrijfsvoering en medisch specialist manager).

  Als afdelingsmanager IC ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de afgesproken resultaten en de ontwikkelingsdoelen binnen de IC, zoals vastgelegd in het jaarplan.

  Wat vragen wij?

 • Je hebt een brede vakkennis op hbo niveau en aantoonbare ervaring als leidinggevende in, bij voorkeur, de Acute Zorg in een ziekenhuis
 • Je hebt affiniteit met de Acute Zorg
 • Je bent een people manager en in staat jouw team te inspireren tot goede samenwerking en optimale prestaties
 • Je wordt blij van het continue werken aan kwaliteit en opleiden
 • Je bent een verbinder, empathisch betrokken en durft beslissingen te nemen
 • Je weet sociale en organisatorische aspecten goed met elkaar te combineren in een coachende stijl van leiding geven
 • Je bent in staat om te gaan met veranderingsprocessen en deze te initiëren. Je vertaalt beleid naar concrete werkafspraken
 • Je stimuleert en bewaakt de naleving van het kwaliteitsbeleid en de professionaliteit van de dienstverlening
 • Afdelingsinformatie

  Tergooi is hét ziekenhuis van de regio Gooi- en Vechtstreek, met als speerpunten ouderen en oncologie. In het ziekenhuis werken 2.

  700 medewerkers, 200 medisch specialisten en 400 vrijwilligers. Tergooi is een belangrijk opleidingsziekenhuis en initieert eveneens wetenschappelijk onderzoek.

  Om waardevolle zorg te kunnen blijven verlenen is de samenvoeging van onze locaties Hilversum en Blaricum noodzakelijk. We zijn gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis op locatie Hilversum.

  Deze ingezette vernieuwing, met nieuwe zorgconcepten, zorgt voor enorme beweging, transformatie en verbinding. Met elkaar gaan we innovatieve zorgoplossingen, nieuwe zorgvormen en technologische ontwikkelingen toepassen en blijven we tegelijkertijd ons rendement structureel verbeteren.

  Hierbij houden we werkplezier hoog in het vaandel. Wij maken werk van werkplezier, om zo de juiste zorg te kunnen verlenen én de juiste mensen aan te trekken en te behouden.

  Tergooi wordt gezien als een aantrekkelijke plek om te werken. De medewerkerstevredenheid is hoog. Verpleegkundigen waarderen Tergooi op meerdere onderdelen als een magnet hospital dankzij het al jaren succesvolle programma Excellente zorg .

  Wij zijn hier trots op en we zijn ervan overtuigd dat de beste zorg wordt geleverd door een organisatie met medewerkers die plezier hebben in hun vakmanschap.

  In verband met interne doorstroming zijn wij op zoek naar een afdelingsmanager Intensive Care.

  Onze afdelingen IC hebben, verdeeld over twee locaties, 14 bedden, waarvan 12 beademd. Ons team is hecht en bestaat uit intensivisten, arts assistenten, IC verpleegkundigen, IC verpleegkundigen in opleiding, secretaresses en afdelingsassistenten (+ / - 50 fte).

  Belangrijk is de visie gericht op samenwerking in de Acute Zorg. Er worden innovatieve opleidingstrajecten op dit gebied aan de verpleegkundigen aangeboden.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 60 met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 4.

  466, - bij een fulltime (36 uur) dienstverband.

  Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier