Manager Licencing & Contractresearch
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
3 dagen geleden

Ben jij een netwerker pur sang en volledig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen veredelingsonderzoek wereldwijd?

Solliciteer dan op deze vacature voor Manager Licencing & Contractresearch op onze vestiging in De Lier. Hoe ziet jouw functie als Manager Licencing & Contractresearch bij Rijk Zwaan eruit?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van externe onderzoekscontacten die relevant zijn voor strategie en uitvoering van onze R&D activiteiten.

Het gaat daarbij zowel om technische-, wetenschappelijke- als business-ontwikkelingen op research gebied. In nauwe afstemming met de research managers, breeding managers en directie identificeer je onderzoekscentra / bedrijven, start-

ups en hun activiteiten in de voor Rijk Zwaan relevante vakgebieden. Je initieert en onderhoudt wereldwijd contacten met instellingen en draagt de interesse en betrokkenheid van Rijk Zwaan uit.

Je maakt hiervoor gebruik van je eigen netwerk en het netwerk van collega’s.

Je doet suggesties voor de te volgen strategie en werkt in samenspraak met directie, research managers en onderzoekers externe business kansen op gebied van R&D uit.

Je ontzorgt R&D collega’s door een actieve rol te spelen bij het uitzetten van contract-research activiteiten alsmede in-

en uit-licenseren van technologie en gepatenteerde planteigenschappen. Wat breng jij mee?

Inhoudelijke kennis op het gebied van plantenveredeling en genetisch onderzoek inclusief een groot wetenschappelijk netwerk.

Daarnaast goede contactuele eigenschappen, een goed zakelijk inzicht en onderhandelingsvaardigheden, waarbij je streeft naar het beste voor alle betrokken partijen en het opbouwen van langdurige relaties.

Je kan goed omgaan met een hoge dynamiek en bent in staat om de essentie van nieuwe ontwikkelingen snel te doorgronden en focus en prioritering aan te brengen.

Je bent bereid om gemiddeld vier maanden per jaar op reis te zijn, waarbij het over het algemeen om kortere reizen gaat.

Vereiste opleiding en ervaring :

 • Een afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld richting Plantenveredeling of Biotech
 • Minimaal 5 jaar (internationale) werkervaring op het gebied van scouting en tech transfer
 • Een vloeiende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Samen met je collega’s bouw je aan samenwerking en projecten met kennisinstellingen wereldwijd. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto.

  Daarnaast bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy
 • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen
 • Ga jij het verschil bij ons maken als Manager Licencing & Contractresearch?

  Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Ellen de Ruiter (Advisor Human Resources).

  Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld.

  Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.

  000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen.

  En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie.

  Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

  Read this story

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier