Functioneel beheerder
De Buch
Heiloo, NL
2 uur geleden
source : Joof.nl

Functioneel Applicatiebeheerder(s) Heiloo, 32-36uur Zorg jij dat onze collega’s prettig en digitaal kunnen werkenen dat de applicaties voldoen aan de veranderende organisatie?

Danzijn wij op zoek naar jou! Voor het domein Bedrijfsvoering teamDigitaal, zoeken wij meerdere enthousiaste FunctioneelApplicatiebeheerders.

Bedrijfsvoering Het domein Bedrijfsvoeringondersteunt het bestuur en de organisatie met kwalitatiefhoogwaardige, efficiënte en innovatieve producten en diensten enondersteunt en faciliteert daarmee de sturende en primaireprocessen binnen de BUCH-gemeenten en de werkorganisatie.

Hetdomein staat onder leiding van een programmamanager en bestaat uitde volgende zes teams : Administratie, Advies, Digitaal,Informatisering, Regie en Ondersteuning.

Wat ga je doen Je beheersamen met je collega’s de bedrijfsapplicaties zodat deze blijvenvoldoen aan de veranderende eisen en de innovatieve omgeving.

Jijondersteunt het functioneel beheer voor Squit (vergunningen),telefonie, Blue Dolpin (processen pakket), BRP (Key2Burgerzaken) enSmart AIM.

De volgende taken behoren tot je pakket : Je ondersteuntde gebruikersorganisatie bij het optimaal gebruik van applicatiesen vervult een brugfunctie tussen gebruikersorganisatie en de ICT.

Je coördineert testen en het in gebruik nemen van wijzigingen enzorgt voor een goede vastlegging van bijvoorbeeld autorisaties eninstructies.

Je inventariseert de behoefte van gebruikers en zorgtdat deze worden gerealiseerd. Je vertaalt deze behoefte naargerichte (management)informatie en je adviseert over de inrichtingen de werking van de applicatie(s).

Je stemt met andere beheerdersaf over gegevensuitwisseling en koppelingen tussen applicaties. Wijverwachten van jou Je hebt een mbo - / hbo - werk - en - denkniveau.

Je hebt kennis en werkervaring op het gebied van functioneelbeheer en informatie en processen. Je bent bekendheid met demethodieken zoals ITIL en BiSL .

Je bent in staat de impact vannieuwe releases op de aanwezige werkprocessen te analyseren. Hetgeven van instructies en gebruikersopleidingen is voor jou geenonbekend terrein.

Ook heb je ervaring met het ondersteunen vanveranderingen in de informatie(systemen) en processen. Affiniteitmet IT is een must, kennis van de pakketten een wens.

Je hebt goedecommunicatieve vaardigheden, werkt accuraat en stelt je flexibelop. Ook kun je goed analyseren, samenwerken en denken inoplossingen.

Wat bieden we? Een uitdagende functie in eendynamische werkomgeving. Er is veel ruimte voor jouw ideeën eninitiatieven. Behalve een goed salaris krijg je ook de mogelijkheidom werk en privé goed in balans te houden.

Een salaris van maximaal€ ,00 (schaal 8) als je fulltime komt werken en afhankelijk van jeervaring. Een individueel keuze budget, dit is 17,05% van jesalaris.

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zo hebben wijeen eigen BUCH academie. Flexibele werktijden en mogelijkheid totthuiswerken.

Zin in deze baan? Stuur dan je sollicitatie metmotivatie en cv vóór 15 juni 2020 via het onlinesollicitatieformulier . Voor informatie over deze functie kun jeterecht bij Richard de Waal, Teammanager Digitaal, telefoon .

Kijkvoor meer informatie over de organisatie en andere vacatures op .We nemen zo snel mogelijk contact met je op over de voortgang vanjouw sollicitatieprocedure.

Een eerste kennismakingsgesprek doen wemet video bellen en een vervolggesprek zo mogelijk op kantoor(uiteraard volgens RIVM-richtlijnen).

De eerste gesprekken zijngepland in week 26. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedragbehoort tot de selectieprocedure.

Daarna kun je snel bij ons aan deslag! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet opprijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier