Werkvoorbereider Elektrotechniek JB Ziekenhuis
Hartd.
's-Hertogenbosch, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wie wil er nou geen belangrijk, relevant en uitdagend werk? En waar vind je al die zaken meer terug dan in een ziekenhuis?

Als Werkvoorbereider Elektro zorg jij ervoor het Jeroen Bosch Ziekenhuis blijft draaien. Hoe belangrijk wil je het hebben?

Lees snel verder om te horen waarom deze baan nog meer perfect voor jou is.

Jij maakt hier namelijk niet zomaar een overstap. Jij gaat bij de grootste technische dienstverlener van Nederland werken.

Een zeer stabiele werkomgeving met eindeloze mogelijkheden voor groei. Zo maak jij zonder zorgen die gewenste stap vooruit in je carrière.

Je werkt als rechterhand van de projectleider aan de realisatie van verschillende technische modificatieprojecten tegelijkertijd.

Verschillend, maar allemaal voor dezelfde locatie : Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. De projectleider heeft het druk en kan jouw hulp goed gebruiken.

Klantcontact, overleg, opnames doen alles komt in jouw functie voorbij. Een zeer afwisselende baan dus, waarin jij de voorbereiding verzorgt en ervoor zorgt dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn.

Als werkvoorbereider maak jij het leven van je uitvoerende collega’s elke dag een stuk makkelijker. Samen houden jullie het ziekenhuis draaiende en daar krijg je heel veel waardering voor terug!

Functie eisen

Jij kan zowel standvastig als flexibel zijn en weet wanneer je welke van deze twee moet kiezen. Jouw ervaring als werkvoorbereider binnen de elektrotechniek is terug te zien in jouw vakinhoudelijke kennis en organisatorische en projectmatige inzicht.

Ben jij professioneel, betrokken en assertief en herken jij jezelf in de onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan vandaag nog!

 • Je functioneert op MBO+ niveau, door opleiding of werkervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de installatietechniek of elektrotechniek
 • Jij bent bereid om mee te groeien met het team
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij investeren in jou, omdat we het belangrijk vinden dat jij groeit als professional en als mens. Daarom volgen veel van jouw (toekomstige) collega’s ieder jaar opleidingen waarmee kennis en competenties aangevuld worden.

  Werken bij de grootste technische dienstverlener van Nederland betekent daarnaast dat alles gewoon netjes geregeld is. Jij kan zorgeloos je werk uitvoeren en wij zorgen voor de rest.

  Als Werkvoorbereider Elektrotechniek kun je onder andere rekenen op :

 • Een goed salaris tussen de € 3000 en € 4000, afhankelijk van jouw ervaring
 • Aanvullende vakantiedagen in de vorm van ADV
 • Reiskostenvoorzieningen
 • Uitgebreid aanbod aan opleidingen en cursussen
 • Gezellige collega’s en een aangename werksfeer
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je de vaste kern gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier