Ziekenhuispsychiater
Bravis Ziekenhuis
Roosendaal, Noord-Brabant
5 dagen geleden

De vakgroep psychiatrie van het Bravis ziekenhuis is op zoek naar een nieuwe collega. Een ambitieuze arts die een complexe werkomgeving zoekt.

Een dokter die kiest voor een uitdagende functie in een algemeen ziekenhuis en mee wilt denken in de ontwikkelen voor de ziekenhuis psychiatrische diagnostiek en behandeling.

Uw functie : Werken in een afwisselende omgeving

Werken in het Bravis ziekenhuis geeft u de mogelijkheid om met grote autonomie de volle breedte van uw vak uit te oefenen, u te blijven ontwikkelen en uw eigen accenten en aandachtsgebieden te kiezen.

Werkt u graag klinisch of juist poliklinisch? Heeft u interesse in onze POP-poli of juist in de ECT? Verdiept u zich graag in de meest complexe somatisch psychiatrische co-morbiditeit op onze MPU, of vindt u het contact met de andere specialisten in de consultatieve dienst leuker?

 • Waar het zwaartepunt van uw werk komt te liggen bepaalt u grotendeels zelf en in overleg met uw toekomstige collega‚Äôs van de huidige vakgroep;
 • die bestaat uit de psychiaters A. van Dalfsen, B. Dieleman, A. Koelman, E. van Gorsel en A. van Baars.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier