Cloud Developer - Smart Logistics
CGI
rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Position Description :

Bouw jij de professionele applicaties die onze klanten zo hard nodig hebben? En wil je graag met de nieuwste technologieën werken binnen een DevOps scrumteam? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Use digital to move smarter"

De unit Smart Logistics binnen de Transport & Logistics sector van CGI ontwerpt, bouwt en onderhoudt veelal missie-kritische applicaties voor onze klanten uit de transport en logistieke sector.

Zonder deze sector worden onze pakketjes niet op tijd afgeleverd, rijden de treinen niet meer van a naar b en varen schepen niet veilig de haven binnen.

Om deze transport en logistieke ketens te monitoren en sturen, hebben onze klanten stabiele, inzichtelijke en goed werkende applicaties nodig. Help jij ons die te bouwen?

Als Cloud Developer werk je aan uitdagende cloud projecten bij verschillende klanten en ben je altijd onderdeel van een ontwikkelteam.

Samen met je team, de product owner en de architect ben je verantwoordelijk voor het definiëren, ontwerpen, ontwikkelen, beveiligen en testen van nieuwe of bestaande cloud applicaties.

Wat breng je mee?

Je bent klantgericht, ondernemend en hebt een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen. Jouw ambitie bestaat voornamelijk uit de wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet.

We bieden namelijk veel ruimte voor zelfontwikkeling. Verder ben je analytisch, scherp en volg je alle ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.

Een developer met daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht. Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog het volgende :

 • Afgeronde HBO opleiding met een sterk ICT component;
 • Ervaring met Java, C# of Python;
 • Ervaring met AWS of Azure;
 • Ervaring met Infrastructure as Code;
 • Containertechnologie;
 • Verschillende (No)SQL database engines;
 • Agile, scrum of DevOps;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Waar kom je terecht?

  Als Cloud Developer kom je te werken in de unit Smart Logistics van de sector Transport & Logistics. CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles connected’ is.

  Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen : de weg, het water, het spoor en in de lucht.

  Dit is mogelijk door vergaand samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten.

  Naast ons werk bij de klant, delen we ook graag kennis en discussiëren we met collega’s binnen onze actieve Developers Practice (Dev CGI).

  Als developer bij CGI, word je lid van de Dev CGI Practice. Onze Practice heeft een actieve samenwerkingsplatform en organiseert maandelijks events voor en door eigen collega’s.

  Daarnaast organiseren we jaarlijks een landelijke Dev CGI event met internationale sprekers.

  Ons aanbod?

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy helpen we jou om de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.

  Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?

  Solliciteer dan direct! Nog niet overtuigd? Dan geven we je nog !

  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Maarten van der Poel (Project Director) via (06) 5113 2051 of via

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

  Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Klik dan snel op

  Bezoek voor meer informatie over CGI :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier