Verkoopmanager
Trebbe
Nieuwegein en Zwolle
3 dagen geleden

Is verkoopmanager jouw baan?

Als verkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het verkoopproces van de meest uiteenlopende en mooiste koopwoningprojecten door heel Nederland.

Deze projecten zijn eigen ontwikkelingen van Trebbe of je werkt vanuit een complementaire rol samen met externe projectontwikkelaars.

Jij bent van begin tot eind verantwoordelijk voor en betrokken bij het verkoopproces van deze woningen. Jij adviseert onze ontwikkelaars over planvorming en komt samen tot de beste plannen.

Verder voer jij van begin tot eind de regie over het verkoopproces van onze woningen, van het bepalen van de verkoopstrategie in samenwerking met de ontwikkelaar en de communicatiemedewerker tot het opstellen van de projectgerichte koperscontractstukken.

Naast deze werkzaamheden neem jij ook de afstemming van en informatieverstrekking over de verkoopprojecten aan onze klantmanager en ons woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen voor jouw rekening.

Goed om te weten; de verkoopmanager is een nieuwe functie binnen Trebbe. Dat betekent dat er ook nog veel ruimte is voor een verdere eigen invulling van jouw baan.

Waarom jij?

Commercieel, inlevingsvermogen en een doel- en klantgerichte houding, het zit allemaal in jouw DNA. Je hebt oog voor details, beschikt over een winnaarsmentaliteit en bent een kanjer in plannen en organiseren.

Je werkt nauw samen, daarom houd je ervan om samen het beste resultaat te bereiken. Je hebt geen enkele moeite met deadlines.

Je beschikt in ieder geval over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van vastgoed & makelaardij, MER, communicatie of economie.

Verder heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Om je werk goed uit te kunnen voeren weet je als geen ander hoe het verkoopproces van woningen in elkaar steekt, maar heb je ook kennis van projectontwikkeling, marketing, verkoopcommunicatie en social media.

We horen graag van jou, wat jij ons nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie, dan kijken wij samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier