Servicetechnicus Electroproject, Zaandam
ENGIE
Zaandam, North Holland, Netherlands
6 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Servicetechnicus bij Electroproject speel je een hoofdrol bij de energiebesparingen en procesverbeteringen binnen de HVAC installaties van de klant.

Door jou kennis van aandrijftechniek en frequentieregelaars zorg jij er voor dat de technische installaties optimaal presteren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pompen en ventilatoren in de ketel huizen en koeltorens van onze klanten.

ENGIE Electroproject BV heeft toonaangevende klanten door het hele land zitten. Denk hierbij aan ziekenhuizen, kantoorpanden, waterschappen en binnen de industrie.

Door de grote diversiteit in klanten en projecten is geen dag hetzelfde. Zoek jij een uitdagende rol als techneut waarin je je breed kan ontwikkelen binnen de Electrotechniek.

Kom dan werken bij Electroproject en samen maken wij onze ambitieuze groeiambitie waar.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit :

 • Het verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief en correctie onderhoud aan elektrotechnische installaties.
 • Het testen en in bedrijfstellen van deze installaties en het uitvoeren van metingen ten behoeve van nieuwe en / of bestaande projecten.
 • Je ziet toe op kwaliteit, techniek, uitvoeren en efficiency
 • Als Servicetechnicus ben je de ambassadeur van ENGIE Services en in het bijzonder van Electroproject.
 • Je zorgt voor een goede verslaglegging van de werkzaamheden op locatie.
 • Je werkt met de nieuwste technieken met ambitieuze deadlines en veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
 • Let op : op termijn bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar een internationale rol waarbij je klanten over de hele wereld ondersteund!

  FUNCTIE-EISEN

  Als Servicetechnicus weet je met je klantgerichte houding de juiste service te verlenen. Je wilt jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied en dat zorgt voor een gezonde drive om beter te worden.

  Daarnaast werk je veilig en gestructureerd om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde Elektrotechnische opleiding.
 • Een Rijbewijs (B).
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de installatietechniek.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met vermogenselektronica en regel & besturingstechniek .
 • Je bent bereid vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen om je kennis te vergroten.
 • Ervaring binnen zowel de utiliteit als de industrie is een pré.
 • De beheersing van Engelse taal is een sterke pré.
 • Daarnaast ben je bereid tot het draaien van consignatiediensten, vanzelfsprekend tegen een mooie vergoeding.
 • WAT BIEDEN WIJ

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris, aantrekkelijke consignatievergoeding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  ENGIE Electroproject B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, inbedrijfstellen en onderhouden van elektrische aandrijfsystemen, noodstroomoplossingen en besturingen.

  Wereldwijd bedienen wij uiteenlopende klanten : van attractiebouwers tot waterschappen, van datacenters tot ziekenhuizen, van machinebouwers tot grootindustrie en van retail tot projecten.

  Kwalitatief hoogwaardig en merkonafhankelijk.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Paul Meester op 06 13 89 64 24 of per mail paul.meester engie.com.

  Monteurs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier