Servicemanager IT
Luba
Bodegraven, Zuid Holland, Nederland
4 dagen geleden

Over de functie

Dit is geen bedrijf waar het draait om snel scoren en acquisitie. Nee, dit bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en het doel is niet om het klantenbestand uit te breiden.

Ze willen juist een professionaliseringsslag maken in relatiebeheer, service en interne processen. En daar mag jij allemaal in meedenken! Jouw initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Als servicemanager bied jij volledige service aan bestaande klanten. Elke dag start met een ochtendoverleg met je collega’s.

Hier worden alle nieuwe aanvragen, lopende leads en potentiële upsell projecten besproken. Tevens bepaal je samen met je collega’s de koers en focus voor het komende kwartaal.

Je denkt hierin actief mee en bekijkt de potentie bij huidige klanten en de markt. Je gaat je onder andere bezig houden met nieuwe aanvragen uitvragen bij klanten, klanten bezoeken, offertes en contracten opmaken en de technische haalbaarheid checken met collega’s.

Wanneer klanten vragen hebben beantwoord je deze per mail en telefoon.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groeiende IT organisatie en ze zijn constant in ontwikkeling. Ze verzorgen zowel cloudoplossingen als werkplek ondersteuning.

Het is een platte organisatie, waardoor je snel kan schakelen. Het bedrijf bestaat uit totaal 32 gezellige collega’s die graag op vrijdag samen een borrel drinken.

Met deze club mensen gaan jullie de organisatie professionaliseren en op den duur verder laten groeien. Ze omschrijven zichzelf als gemoedelijk en onderscheiden zich vanwege de goede service en mensgericht handelen.

Je past hier perfect door lekker jezelf te zijn. De functie van servicemanager is tot stand gekomen door groei van de organisatie.

Je hoeft hiervoor geen salestijger te zijn! Wel moet je op een vriendelijke en commerciële manier je klanten helpen. Je werkt aan zowel kleine als grote projecten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie
 • Je beschikt minimaal over de basis kennis van IT. Weet jij wat een virtuele server en hosting is? Dan komt het goed
 • Je bent commercieel, kritisch, oplossingsgericht en enthousiast
 • Wat wij bieden

 • Een fulltime baan met voldoende uitdaging en groei mogelijkheden
 • Je komt direct in dienst
 • Je ontvangt een auto en een onbeperkt studiebudget
 • Je kunt het werken op kantoor afwisselen met thuiswerken
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel (als dit weer kan)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier