Opperman
Almere
Almere, Flevoland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wij zijn op zoek naar oppermannen of mensen die dit vak willen leren! Wil jij graag aan het werk en beschik jij over een echte aanpakkers mentaliteit? Lees dan gauw verder!

Als opperman ondersteun je een ervaren stratenmaker. Je bent voornamelijk bezig met het klaarleggen en aanreiken van materialen en hulpmiddelen.

Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn o.a. :

 • Het knippen en aangeven van stenen
 • Aanreiken van hulpmiddelen (bijvoorbeeld hamer, voegbord, waterpas, metseldraad)
 • Mixen van specie (meestal op basis van cement, zand en water)
 • Afvlakken van een ondergrond of muur nadat deze is gelegd of gemetseld
 • Vegen en / of schoonmaken van een muur of ondergrond
 • Wij zoeken vooral mensen met een aanpakkers mentaliteit. Omdat je de hele dag buiten aan het werk bent, ben je bereid om door wind en weer te werken

  Wat bieden wij?

  Wij bieden meerdere mogelijkheden voor werk bij diverse bedrijven. Uiteindelijk heb je misschien wel de kans om opgeleid te worden tot volwaardig stratenmaker.

  Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast heb je bij goed functioneren kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

  Wil jij graag aan de slag en spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met Herenbos op om te bespreken of we wat voor je kunnen betekenen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier