stagiair(e) formule en foodservice
SPAR
Waalwijk, NL
6 dagen geleden

Stagiair(e) formule & foodservice

De werkomgeving

Je komt terecht in een betrokken team waar jij als stagiair volledig onderdeel van uitmaakt. Je gaat aan het werk op het hoofdkantoor van SPAR Nederland in Waalwijk, op de afdeling formule.

Wat ga je doen?

Gedurende je meewerkstage krijg je een kijkje in de keuken’ van de afdeling formule. Je levert onder andere een actieve bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden, met de focus op foodservice.

Daarnaast is er ruimte voor een opdracht over verbetertraject.

Profiel van de kandidaat

Jij bent te beschrijven als een flexibele derdejaars HBO student in bijvoorbeeld de Food Innovation / Business richting of Retail.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Jij bent sociaal en mede door jouw communicatieve vaardigheden weet je slagvaardig te werken.

Daarnaast ben je :

 • positief en enthousiast;
 • nauwkeurig, stressbestendig en gewend om met deadlines werken;
 • initiatiefrijk, zelfstandig, praktisch en creatief.
 • Je bent rond september beschikbaar om minimaal vier maanden aan de slag te gaan.

  Ook woon je in de buurt van het hoofdkantoor of bent in bezit van een auto, ons hoofdkantoor is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

  Geïnteresseerd

  Is deze stage je op het lijf geschreven? Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar Lisa Verdoorn via de sollicitatiebutton.

  Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Ferry Schepens, manager foodservice, tel. : 088-4457218

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier