Tegelzetter Onderhoud
Koninklijke BAM Groep
Bunnik, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als tegelzetter voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen. Het gaat om een veelzijdige functie waarin je niet alleen vaktechnisch bezig bent maar ook veel contact hebt met bewoners / klanten.

Als je problemen tegen komt, ga je zelfstandig en creatief aan de slag gaan en laat je jouw vakkennis erop los.

Je gaat specifiek aan de slag voor woningcorporaties / projectontwikkelaars / gemeenten in de provincie Utrecht.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een tegelzetter met ervaring binnen een technische en servicegerichte werkomgeving voor een fulltime dienstverband.

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je staat er voor open om je op meerdere vakgebieden te ontwikkelen, zoals op timmerwerk en loodgieten.

 • Je hebt een passie voor het vak en wil jezelf blijven ontwikkelen;
 • Helder en duidelijk communiceren zit in jouw genen;
 • Je hebt een rijbewijs B (rijbewijs E is een pré);
 • Je inlevingsvermogen helpt jou om jouw klanten centraal te stellen;
 • Je bezit een VCA-VOL diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt een goed kostenbesef en herkent meer- en minderwerk;
 • Je woont in een straal van 50km rondom Utrecht.
 • Je komt te werken in een hecht team van ongeveer 10 man.

  Wat bieden wij?

  BAM FM biedt een veelzijdige functie in een servicegerichte omgeving. Persoonlijke groei vinden wij heel belangrijk; daarom kun je bij BAM Learning terecht voor allerlei opleidingen op technisch en persoonlijk vlak.

  Uiteraard geldt voor deze functie een prima arbeidsvoorwaardenpakket en een markconform salaris dat afhankelijk is van kennis en kunde.

  Over ons

  Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud.

  Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

  Daarom telt voor ons maar één ding : gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken.

  Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.

  Kortom, BAM FM verzorgt het technisch beheer van complexe vastgoedportefeuilles in risicodragende vorm in de publieke en private markt.

  BAM FM maakt deel uit van BAM Bouw en Techniek bv.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier