Senior Front-end Developer Overheid Amsterdam
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland, Amsterdam
4 dagen geleden

Front-endAngularOverheidWij zijn op zoek naar een Freelance Senior Front-end (Angular) Developer voor een overheidsinstantie in de regio Amsterdam.

 • Er zal worden gewerkt aan een digitaal innovatief project.Functie-eisenMinimaal 8 jaar werkervaring als front-end developer;
 • Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting informatica;Ervaring met Angular;Ervaring met authenticatie en verificatie;Ervaring in commerciële-

  en overheidsinstanties;Minimaal 1 referentie : contactpersoon gegevens organisatie.Bedrijfsprofiel & CultuurBij de instantie wordt gewerkt in teamverband en het team zal bestaan uit ongeveer vijf developers.

  De instantie biedt directe ondersteuning aan de bewoners, bijvoorbeeld op het gebied van participatie en werk. De instantie acht het belangrijk om met een respectvolle manier om te gaan met de gegevens van de bewoners.

  Arbeidsvoorwaarden36 uur in de week;Minimaal 6 maanden;Uurtarief in overleg;Locatie : regio Amsterdam;Start : 02-09-2019.

  Als je geen ZZP / freelancer, maar geïnteresseerd bent in dit tijdelijk project, kan Morgan Black voor een payroll constructie zorgen.

  Heb je interesse? Neem dan contact op via onderstaande sollicitatiebutton of via 020-7920111.Contact Persoon : Ivo ReusBBBH60709 156570860903375

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier