Senior Projectmanager
Building Heroes
Vianen, Utrecht
5 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Dit bedrijf is een slimme verbinder. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding. Als civiele aannemer zijn wij gespecialiseerd in projecten in de betonbouw.

Zij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen. Of het nou om partners of onderaannemers gaat.

Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij goede voorbereiding maken ze hun beloftes waar.

Samen staan ze voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen. Functie inhoud : Als Senior Projectmanager zorg jij ervoor dat onze opdrachten voor complexe, integrale infra projecten succesvol worden gerealiseerd.

Je stelt de klant centraal, stuurt op samenwerking, je overziet goed wat nodig is om tot een economisch en efficiënt ontwerp en uitvoering te komen.

Je stuurt op veiligheid, projectbeheersing en financieel resultaat. Jij staat er voor open om je in te zetten in de tenderfase om vervolgens door naar de realisatie te gaan.

Naast het managen van onze projecten, draag je actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie. Je hebt een visie en durft die te uit te voeren.

Functie eisen : Ben jij ondernemend, creatief, commercieel en een teambuilder? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb jij ervaring als Projectmanager of bent een ervaren (3 - 5 jaar) projectleider in multidisciplinaire middelgrote / grote design en construct projecten bij een civiele betonbouwer, dan past deze functie helemaal bij jouAls persoon ben je te duiden als een inspirerend leider en vernieuwer.

Samenwerken en ondernemen zit in je bloed. Jouw gezonde dosis besluitvaardigheid weet je effectief om te zetten in resultaatgerichtheid en creativiteit. Geboden wordt :

 • Naast een plezierige werksfeer, wordt er een goed salaris geboden conform de functie en een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ook aan je familie wordt gedacht. Je krijgt een bijdrage voor de scholing en studie van je kinderen
 • Je krijgt alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.
 • Doorgroeimogelijkheden zijn er volop, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

  Over het bedrijf : BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau.

  De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie.

  Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken.

  En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen.

  De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven.

  Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier